Bugsnag: Pelaporan Bug Waktu Nyata

bugsnag

Ana sebab liyane kenapa kita seneng hosting WordPress ing Flywheel minangka akses gampang menyang log PHP kanggo menehi informasi babagan kesalahan ing tema lan plugin klien sing lagi dikembangake. Nalika iku apik kanggo pangembangan WordPress, akeh host ora nyedhiyakake akses gampang kanggo log file lan kesalahan ing hosting liyane platform.

Bugsnag minangka platform SaaS sing apik sing kanthi otomatis ndeteksi kacilakan ing aplikasi sing digawe ing Ruby, Python, PHP, Java, Android, iOS, Node.js utawa Unity (kalebu Android lan iOS).

bugsnag-error-list

Fitur Bugsnag

  • Notifikasi - Gampang kontrol nalika dikabari babagan pangecualian: ing kedadeyan kaping pisanan, saben-saben utawa malah nambah kegiatan sing ora biasa. Entuk kabar liwat email, Campfire, HipChat, Masalah GitHub, Tracker Pivotal, JIRA, Web Hooks lan liya-liyane…
  • search - Filter liwat kesalahan aplikasi kanthi gampang nggunakake telusuran teks lengkap. Bugsnag ngidini sampeyan nelusuri miturut jinis kesalahan, pesen kesalahan lan uga lokasi kesalahan.
  • Pelacakan wektu nyata - langsung dingerteni pira pangguna sing kena pengecualian supaya sampeyan bisa ngenali lan ngatasi masalah sing paling penting. Bugsnag menehi macem-macem tampilan babagan pangecualian sing mlebu, deleng kabeh pangecualian sing ditampilake kanthi nyata, utawa ndeleng diklompokake miturut jinis.
  • seng - Kanthi istiméwa ngrampungake lan masang fitur pelacakan, sampeyan bisa njamin sampeyan fokus ing masalah sing paling penting ing aplikasi sampeyan. Ngontrol pengecualian sampeyan ora nate ngrasakake kepenak banget.
  • Indikator cerdas - nuduhake nalika jinis pangecualian anyar ditampilake utawa nalika pangecualian tartamtu duwe kegiatan sing ora biasa. Waca kaping pirang-pirang kedadeyan saben pangecualian, pirang-pirang pangguna sing kena pengaruh lan nglacak versi aplikasi sampeyan sing nemoni masalah kasebut.
  • Pengelompokan pengecualian - Kesalahan diklumpukake kanthi cara sing paling cerdas, ngewangi sampeyan ngilangi swara lan ngidentifikasi masalah sing nyata. Plugin sing ngerti konteks ngerti apa sing kedadeyan ing aplikasi sampeyan nalika ana pangecualian. Aja kebanjiran email duplikat maneh.

bugsnag-error-detail

Bugsnag bisa dimuat menyang situs sampeyan liwat Segmen.io uga - njamin kacepetan situs sampeyan ora kena pengaruh.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.