BugHerd: Point, Klik lan Kolaborasi ing Web

logo bugherd med

Mangkene permata kanggo sampeyan ... kepiye yen sampeyan bisa nggabungake sistem manajemen proyek karo anotasi ing layar supaya luwih gampang nglaporake masalah lan ngrampungake tugas ing web? Ora nuduhake screenshot, kepengin weruh babagan versi browser, utawa nyoba ngrampungake masalah sing diterangake dening wong sing dudu teknis sampeyan. Apa yen sampeyan mung mbukak aplikasi browser, tuding, klik lan laporake masalah karo situs sampeyan langsung menyang tim web utawa agensi sampeyan?

Saiki sampeyan bisa - kanthi BugHerd. BugHerd mbantu sampeyan njupuk umpan balik, ngrampungake masalah, lan ngatur proyek web kanthi gampang. BugHerd ngowahi anotasi ing situs dadi laporan bug sing kuat karo kabeh data sing dibutuhake kanggo ngatasi masalah. Ndeleng iku pracaya:

Ing ngisor iki sawetara Fitur BugHerd

  • Link langsung menyang masalah - Ngirit wektu kanthi langsung menyang lokasi sing dilaporake.
  • Lampiran file - Upload file tambahan kaya spek, log utawa mockup.
  • Data pamilih lengkap - Pamilih lengkap kanggo masalah sing dilaporake, nggawe troubleshooting ora krasa lara.
  • Diskusi wektu nyata - Komunikasi nggunakake feed komentar wektu nyata.
  • Gambar otomatis - ekstensi browser kanthi otomatis masang gambar layar.
  • Tandha baris - kanggo ngatur lan klompok saran, masalah, lan panjaluk fitur.
  • Browser lan OS - didokumentasikan nalika dilaporake masalah.
  • Ukuran layar lan Resolusi - Ngatasi masalah tata letak kanthi ukuran lan resolusi jendhela.
  • integrasi karo GitHub, Segmen.io, JIRA, Basecamp lan Campfire, Zendesk lan Redmine

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.