Buddy Media lan Cloud Marketing Salesforce

tenaga kerja buddymedia

Nalika nerangake pemasaran media sosial, konten interaktif sing entuk imajinasi target target yaiku game changer. Buddy Media's suite pemasaran sosial nawakake arsitektur sing aman lan bisa diukur sing ngidini para pemasar merek nggawe lan ngatur konten kasebut.

Kanthi kombinasi saka Media Buddy lan Radian6, salesforce.com bakal duwe awan pemasaran paling kuat sing bakal ngidini para pelanggan ngrungokake, melu, entuk wawasan, nerbitake, ngiklanake lan ngukur program pemasaran sosial. Pungkasane, kita yakin manawa Salesforce Marketing Cloud bakal menehi daya pemasar kanggo nyederhanakake urip kanthi nggabungake solusi akeh titik lan nggunakake suite pemasaran sosial sing wis integral karo produk cloud sales lan layanan pelanggan sing misuwur ing donya. Michael Lazerow ing Akuisisi Salesforce saka Buddy Media.

Piranti sing ditawakake yaiku:

  • ProfilBuddy antarmuka seret lan selehake sing gampang kanggo nggawe konten interaktif sing disesuaikan
  • ReachBuddy kanggo masang konten ing papan media sosial kanthi gampang
  • PacelathonBuddy kanggo nggawe lan nerbitake tweet utawa ngowahi obrolan normal dadi tweet
  • BuyBuddy kanggo nggawe, ngawasi, ngoptimalake lan ngukur kampanye pariwara Facebook
  • KonversiBuddy sing ngidini konsumen bisa nuduhake konten lan informasi produk ing ruang media sosial.

Buddy Media ngasilake alat kasebut kanthi dashboard dinamis lan kuat Analytics. Dasbor, sing bisa dikustomisasi karo perpustakaan widget seret lan-gulung, ngidini mbandhingake metrik pemasaran kunci lan menehi kontrol kanggo kampanye lan kegiatan.

analytics media kanca 1

The Analytics data gabungan saka macem-macem sumber kanggo nyedhiyakake data lengkap lan bisa ditindakake. Nyedhiyakake pemahaman kayata wayah paling apik saben dina kanggo narik kawigaten para penggemar, jangkauan pemasaran, lan kepiye kinerja intervensi khusus sing cocog karo target.

analytics media kanca 2

Cathetan khusus minangka duweke C-Pangkat utawa Sambungan Pangkat, skor angka antara 0 lan 100, sing minangka indikator keterlibatan merek ing jejaring sosial industri vis-à-vis utawa pesaing vertikal.

Pemasar sing cerdas bisa nggunakake arsitektur Buddy sing bisa diukur lan aman sing diperkaya karo pemahaman adhedhasar data kanggo macem-macem kemungkinan. Loro saka sarana upload utawa ngatur konten sosial sing jelas, alat kasebut ngidini nambah penggemar utawa pengikut ing skala lokal utawa global, miwiti lan ngatur obrolan ing saindenging bidang sosial, ngukur ROI, lan pengaruh ing macem-macem intervensi pemasaran.

Klik ing kene kanggo ndhaptar demonstrasi Produk Buddy Media.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.