Cara Supaya Pizza Sampeyan… yaiku… Produk Jual Online kanthi online

pizza brozinni
Wacan: 2 menit

Kanca apikku, James, duwe Brozinni Pizzeria. Aku ora bakal rame-rame - sejatine yaiku pizza gaya New York paling apik ing Indy. James wis nulungi kita supaya bisa mbantu kita Truk pizza Indianapolis menyang penggalangan dana taun kepungkur lan nyedhiyakake acara mbesuk minggu iki sing bakal ditindakake. Minangka baline, kita miwiti ngrancang situs kanggo dheweke.

Nalika arep ngrancang situs kasebut, kita ngerti mung ana prekara sing penting - supaya panganan bisa ngobrol. Pizza minangka panganan sing sampurna kanggo potret - kanthi warna sing apik tenan sing bisa diambu kanthi praktis. Napa sampeyan ndhelikake gambar ing bingkai cilik ing saindenging situs sing kebak pandhu arah, sidebars, lan ruang boros liyane? Nggarap James lan timnya, kita mutusake nganyari lan ngowahi tema restoran apik tenan iku terjangkau banget.

Kita bisa uga wis nggawe tema khusus - nanging sejatine ora mung usaha maneh. Desainer tema mung nggawe tema fleksibel bangunan proyek sing adol ewu ewonan nanging bisa disesuaikan banget kaya sing digunakake karo situs Brozinni. Tema kasebut dilengkapi kabeh fasilitas:

  • File Photoshop yen sampeyan pengin ngatur grafis asli sing digunakake.
  • Tata letak paralaks sing nyenengake kanggo navigasi lan nyedhiyakake kecanggihan sing luwih dhuwur.
  • Desain responsif sing katon apik banget ing seluler utawa tablet kaya ing desktop.
  • trabasan sing ngidini tombol, pamisah horisontal, lambang lan noto kolom.
  • Tema bocah dibangun supaya sampeyan ora kudu nglajengake lan ngatur tema inti - sing asring dianyari kanthi dhukungan utawa rilis keamanan.

Domain kasebut dianakake ing Solusi Jaringan dadi kita mutusake mbukak hosting WordPress ing kene… ana kesalahan gedhe. Kita pancen ora duwe bandwidth mung nganyari file tema! Nalika aku njaluk tulung marang tim dhukungan, dheweke pengin menehi dhukungan babagan dhukungan teknis lan njaluk aku telpon maneh ing jam kerja. Wah

Aku njupuk peluru lan nyelehake situs kasebut ing rencana hosting lengkap, dikompres kabeh gambar nggunakake Kraken, banjur diatur WP Rocket kanggo mbantu nyepetake situs kasebut. Kita bakal ndeleng kinerja ing sawetara minggu sabanjure sadurunge mutusake apa kita kudu pindhah menyang host sing luwih apik.

Intine: Ora angel banget utawa larang nggawe situs unik kanthi tema apik lan hosting rata-rata. Saiki kita bakal ngawasi babagan kinerja situs kanthi telusuran, sosial, lan pesanan!

2 Komentar

  1. 1

    Douglas - Situs web restoran katon apik tenan, nanging adhedhasar judhul artikel sing dakkarepake bisa mbukak menu lan ndeleng saben tampilan panganan ing foto! Nanging "menu platform siji" aku seneng ngobrol karo sampeyan babagan kepiye Crave.ly ngewangi ngowahi iki lan mbantu para restoran ngatur menu online kanthi foto kanggo nampilake panganan kaya sing sampeyan kandhakake, supaya panganan bisa ngobrol !
    Bryan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.