Perang Browser: Internet Explorer terus Kalah menyang Firefox, Apa Safari?

Klik grafik kanggo ndeleng ukuran lengkap. Kaloro browser sing kudu diawasi yaiku Internet Explorer lan Firefox. Penembusan total Internet Explorer lagi entek lan saham Internet Explorer 7 katone mandheg ing Firefox!

Pangsa Pasar Browser

Sumber data: W3Schools

Safari malah ora menehi pengaruh, sanajan upaya kanggo mlebu pasar Windows. Bisa uga bagean saka masalah Safari yaiku masalah keamanan sing langsung lan isin sing ditemokake sajrone 2 jam diunduh dening Lar Holm.

IMHO, masalah Internet Explorer sejatine amarga loro sebab:

  1. The Tim Internet Explorer terus nggatekke saka CSS standar Sanajan kayane kaya iki bakal dadi persentase cilik saka populasi, nanging masarakat sing paling penting yaiku nggawe pengembang - yaiku pangembang.
  2. Aku rumangsa kaya aku sengit karo Internet Explorer, nanging saben dinane nggunakake. Kayane performa kanthi apik lan, nalika disusupi hacking kaca, rendering kaca kasebut apik banget. Aku terus-terusan berjuang nganggo panggunaan aplikasi, sanalika nyoba nggunakake menu. Posisi menu sing ora lucu ing sisih tengen minangka cacat dhasar. Priksa aplikasi apa wae lan kabeh menu dipanggonke ing sisih kiwa, dudu ing sisih tengen.

Menu Internet Explorer

Aku bubar ngemot Vista ing anakku, Bill, PC sing njerit anyar lan aku kudu ngandhani yen antarmuka kasebut apik banget, utamane karo Efek aero mlaku. Bill bisa nginstal Office 2007 kanggo sekolah lan aku seneng banget sistem menu pita. Perlu sawetara wektu kanggo nggoleki ing endi wae - nanging saiki, saben fitur kanthi intuisi dipanggoni kanthi visual sing hebat sing nggambarake tumindak kanthi akurat.

Pita Microsoft Office 2007

Amarga pangembangan Panganggoan lan Panganggone panggunaan ing produk Microsoft inti iki, aku gumun manawa tim Internet Explorer durung nate njaluk pitulung.

Nanging, aja ngrungokake aku ... tetep ngawasi statistik.

UPDATE: Siji statistik maneh miturut W3Schools sing penting yaiku penetrasi panggunaan Javascript. Amarga wis dadi bagean penting saka Pengalaman Pangguna, panggunaan browser sing aktif karo Javascript saya mundhak, mung 4% browser sing ora ndhukung (kayata IE Mobile) utawa dipateni.

11 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Aku bubar maca ing komentar Lifehacker manawa statistik w3schools ora apik amarga kabeh fokus karo wong sing nggawe desain web - sing tingkat adopsi firefox luwih dhuwur tinimbang demografi liyane.

    Apa durung cukup digali.

  4. 4

    Aku uga wis ngrungokake komentar kasebut babagan desain web. Aku nggunakake Firefox saliyane kadang IE ora bisa dihindari, luwih-luwih nalika miwiti nggunakake produk adhedhasar web Microsoft liyane kaya SharePoint.

  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Nganti statistik kasebut wiwit cocog karo web kanthi sakabehe, pancen ora ateges. Sampeyan uga mung bisa nerbitake statistik server.

  8. 8

    Kaget banget nalika ndeleng grafik iki nalika nganggep akeh situs sing isih durung kompatibel karo Firefox. Minangka pangguna Firefox sing suwe, iki nggawe saya edan.

  9. 9

    IE6 sengit b / c sing tundhuk non-CSS sing wis suwe, aku kaget amarga ora bisa nggayuh IE7, sanajan Microsoft nindakake tugas sing cukup kanggo nggawe bug sing wis diatasi. Iki, dikombinasikake karo kasunyatan manawa IE7 bakal di-push menyang pangguna Windows liwat Pembaruan, sampeyan bakal mikir yen IE6 bakal ambruk (lan saiki, penetrasi IE7 sing saya gedhe) saiki.

    Chris Schmitt nulis teks cekak cekak babagan bedane loro browser saka perspektif gaya sing dakwaca ing blogku kene.

  10. 10
  11. 11

    Kirim apik!

    Apike kapitunan saham IE6 langsung diterjemahake dadi saham IE7 .. apa kudu maca tegese tuwuhing Firefox teka saka pangguna IE lawas? Mesthi wae yen Firefox nggawe pangguna IE sing luwih tuwa bisa mlumpat, tinimbang pangguna sing luwih setya sing wis mbukak dalan upgrade IE4-5-6-7…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.