Brook Daily: Temokake Tweet Minat Paling Apik

stream gambar

Nalika ngetutake akeh akun ing Twitter, sejatine ora tindakake akun kasebut Twitter minangka stream sing kudu dakeling-eling kabeh dina yen pengin njupuk kabeh informasi sing dakkarepake. Nalika aku seneng Twitter lan sumber sing luar biasa, nemokake alat sing ngidini sampeyan ngrampungake konten pancen migunani.

Brook

Brook ngidini sampeyan nggawe kategori banjur tindakake akun Twitter ing kategori kasebut. Kaya sing sampeyan ngerteni ing ngisor iki, aku nggoleki Analytics, langganan wong-wong sing aku pengin ngetutake, lan banjur diwenehake menyang kategori kasebut Analytics.

kali

Minangka wong sing ora ngawasi Twitter sedina muput, iki bakal dadi tambahan kanggo alat sing dakkanggo kanggo ngatur aliran Twitter lan entuk informasi sing munggah ndhuwur!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.