Brody PR: Kapan FIRE perusahaan Hubungan Masyarakat sampeyan

250px-Scream_at_l laptop.jpgDina iki, bebarengan karo sawetara atus blogger liyane, wartawan, lan pimpinan industri, aku nampa email sing ora dikarepake saka Beth Brody (beth@brodypr.com) kanthi siaran pers babagan Jump Start Social Media Publishing E-Book Anyar babagan Pemasaran Media Sosial Kanggo Usaha Cilik.

Ora cukup ala yen diarani SPAM, uga kanthi terbuka nyedhiyakake dhaptar panampa jeneng lan alamat email wong liya. Tau krungu saka Bcc?

Aku ora ngerti Bet lan aku ora ngerti Brody PR, nanging aku bakal menehi ngerti, uga kabeh prospek lan klien, yen dheweke pantes nampa reaksi gedhe sing saiki diduweni. Siji tanggepan (balesan kanggo kabeh) ing utas email masif (sing terus) saka tokoh industri sing misuwur:

Lunga saka dhaptar f - g iki sing ora nate dakkarepake lan ora bisa lengganan.

Dhaptar wong sing dikepengini yaiku sopo sopo saka pengaruh. Nalika aku seneng banget, aku nggawe ing dhaptar, aku uga nesu yen perusahaan Hubungan Publik bakal nglumpukake dhaptar kaya iki kanggo spam kita. Aku yakin E-Book Media Sosial Langsung Langsung kalebu e-book sing apik… nanging aku ora bakal ndownload, ngubungake, utawa menehi saran amarga aku dituduh karo perusahaan PR.

Perusahaan Hubungan Publik, luwih saka liyane ing industri, kudu ngakoni pengaruh email sing ora dikarepake lan pentinge komunikasi adhedhasar ijin ing jagad spam iki. Aku duwe formulir kontak ing situsku supaya masarakat bisa menehi garis - iku cara sing apik kanggo perusahaan PR kanggo nyambung karo aku… utawa liwat 80 media sosial liyane sing dakkonsultasi. Iki mung PR sing males, murni lan sederhana.

Saiki alamat emailku ana ing tangane Gusti Allah sing ngerteni sapa amarga siji agensi PR lali kabeh aturane Public Relations. Ing jinis iki, aku saiki wis nerbitake alamat email sing bisa dideleng ing saindenging jagad. Seneng ngeculake cathetan ing Bet nalika promosi sabanjure - aku yakin bakal seneng!

Brody uga bakal ditambahake ing dhaptar dawa saka Spammers PR by Gina trapani. Aku pancen kepengin ngerti apa Brody bisa uga nemoni tuntutan tumindak kelas amarga nglanggar tumindak CAN-SPAM amarga dheweke ora duwe cara kanggo milih komunikasi massal.

Sabanjure sampeyan nyewa perusahaan PR, temokake kepiye cara golek pengaruh ing pasar lan kepiye cara nyedhaki. Yen kaya Brody PR, aja nyewa. Dheweke ora entuk. Yen sampeyan duwe tenan kaya Brody PR sing nggawe pengaruh, coba koncoku. Dheweke bakal nggawe karusakan luwih apik tinimbang merek sampeyan.

Waosan Tambahan: Kepiye email siji mateni perusahaan PR, Aku seneng ngapuro, Hubungan Masyarakat Gagal: Piwulang lan semangat ... Aku yakin bakal ana liyane…

UPDATE: 8/21/2009 Rekomendasi sing apik banget saka Bet Brody dina iki sing njaluk ngapura marang snafu, Bet duwe artikel 'pelajaran sing bakal dingerteni' rauh.

UPDATE PENTING: 10/19/2009 Ngelingi cathetan saka PR Brody liyane manawa ana tautan sing salah ing Pos! Nyuwun ngapuro kanthi tulus lan tautane wis dianyari.

22 Komentar

  1. 1

    Sisih paling apik babagan Brody PR yaiku nalika aku ngeklik situs web, sing pertama sing dakdeleng yaiku gambar header sing kanthi bangga ngumumake "Agensi sing duwe ati nurani ..."

    Yen ora Ironi, mula aku ora ngerti.

  2. 2

    Doug - wong sing nindakake prekara kasebut duweni rasa percaya diri sing ora bisa dipercaya. Deleng dhaptar klien dheweke; sampeyan ora kesengsem? Sanajan sampeyan ora milih, apa sing kudu dikandhani sampeyan pancen penting banget, saengga dheweke yakin sampeyan bakal ngerti yen dheweke menehi sampeyan email karo sampeyan.

    Sampeyan wong media sosial ora bisa nemokake babagan perkara sing penting.

  3. 3

    Matur nuwun kanggo ngirim iki, Doug. Iki minangka hubungan publik, banjur ana hubungan media, lan kudune Hubungan media sosial (payung sing kena pengaruh para pengaruh). Nggabungake telu kasebut dadi siji istilah yaiku kegagalan sing tetep ing saindenging industri, lan bukti positif manawa umume perusahaan ora entuk.

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    wow - ya iki f-up sing gedhe, nanging kajaba iki kesalahan sing terus-terusan, sampeyan pancen kudu menehi mangu-mangu. Wong duwe dina sing ala lan nggawe kesalahan kadang. Kepiye yen ana wong sing nyeluk kepala sampeyan lan ngetutake sampeyan saben sampeyan nggawe kesalahan sajrone sedina? Kiriman iki bisa uga penting banget tanpa nyalahake agensi lan publikis sing dimaksud. Cetha, sampeyan kudu ngalami dina sing ala kanggo nesu lan militan.

  7. 7

    Doug:

    Aku ora setuju. Lan nyatane, aku ngira postingan iki pancen angel banget. Mesthi wae wanita kasebut ngerti BCC. Dheweke nggawe kesalahan. Baris CC lan BCC mung adoh saka milimeter.

    Sampeyan ngakoni yen sampeyan ora ngerti Bet Brody utawa Brody PR. Apa sampeyan bakal ngomong apa sing sampeyan ucapake ing kiriman iki marang dheweke. Apa sampeyan bakal ujar karo klien ing ngarepe yen dheweke kudu dipecat amarga dheweke nggawe kesalahan yen ora nyelehake wong ing garis BCC? Aku ora ngerti sampeyan, mula aku ora ngerti wangsulan saka pitakon kasebut, nanging aku kepengin ngerti.

    Iki adoh saka spam sing luwih ala. Apa sampeyan ora entuk spam nyata?

    Wanita iki nggawe kesalahan sing jujur ​​lan tanggapane pancen ora cocog. Kabeh wong sing nanggapi, kalebu pethikan sing sampeyan gunakake, ngerti apa sing ditindakake. Dheweke sing nggawe spam wong liya, kanthi sadar. Lan aku yakin iki dudu pisanan kedadeyan kasebut. Aku pengin ngerti pikirane sampeyan ing artikel sing dakkirim babagan tulisan:

    "Guru" lan blogger media sosial minangka wong sing egois
    http://www.sparkminute.com/?p=915

    Uga, yen sampeyan pengin crita PR sing nyata, waca iki. Iki minangka parter loro ing endi klien mlebu kanthi cepet banget ing pungkasan.

    Hei PR, blogger dudu alat sing bisa digunakake
    http://www.sparkminute.com/?p=497

    UPDATE: Crita pengalaman PR ala. Klien perusahaan PR seneng-seneng.
    http://www.sparkminute.com/?p=514

    • 8

      Hai dspark,

      1. Aku ora miwiti seri acara sing elek iki, dspark. Aku kudu menehi reaksi kasebut.
      2. Iki minangka perusahaan HUBUNGAN UMUM. Iki Lowongan kerja lan kudune, NGALAMI. kayane takon apa pasien sing sikile diamput kanthi ora sengaja ora nesu karo Dokter.
      3. Iki minangka email komersial sing ora dikarepake kanthi NO opt-out.
      4. Dheweke kanthi rahasia nggawe dhaptar alamat email iki tanpa panampa ngerti.

      Iki dudu kesalahan sing jujur ​​- butuh pirang-pirang wulan kanggo nggabungake dhaptar iki lan klien njaluk PAYING kanggo layanan iki. Ora jujur, malah kosok baline - ala lan ngapusi.

      Doug

      • 9

        Sampeyan kudu nemenake sampeyan ora nate nggawe kesalahan, Douglas. Aku menehi pujian marang sampeyan, supaya bisa dadi salah lan aja nganti nggawe kesalahan ing PR.

        Aku karo David babagan iki. Ndhuwur lan ora perlu, nanging sampeyan kudu ngrasakake luwih maju tinimbang kiriman liyane.

        • 10

          Jeremy,

          Aku ora nate ujar yen ora nggawe kesalahan. Nalika aku nggawe kesalahan, aku nemoni akibat. Yen ora ngalami akibat, apa ora bakal ngerti yen kesalahan iku, iya? Aku wis kontak karo Mbak Brody, wis ngirim ebook babagan Blogging Bisnis, lan nawakake mbantu dheweke tenan apa wae sing dibutuhake.

          Doug

    • 12

      Aku ora ngerti babagan Doug, nanging aku bakal langsung ngomong karo Mbak Brody yen aku duwe kesempatan.

      Kayane sejatine luwih ala tinimbang spam tradisional. Perusahaan Hubungan Masyarakat dudu pengiklan. Dheweke mestine dadi ahli komunikasi sing ngerti jinis pesen sing bakal disenengi para pamirsa lan taktik apa sing bakal nesu. Yen ana sing ngerti carane priksa manawa pesen mati kanthi bener, perusahaan kasebut PR.

      • 13

        Robby,

        Aku duwe kesempatan. Beth Brody ngubungi aku liwat email lan njaluk ijin kanggo ngutip blogku ing blog anyar, Pelajaran sing Disinaoni. Lan aku njaluk njaluk ngapura resmi - lan nampa. Aku mikir Mbak Brody bakal pulih saka iki… ora diraguhi.

        Doug

  8. 14

    Aku biyen mikir yen ora ana sing ngerti apa tujuane BCC. Aku wis ganti pikir. Aku entuk warta lan rilis PR sedina muput kanthi (kadhang) atusan E-mail ing kolom TO: (asring jeneng lan e-mail saben media ing negara bagian Indiana saka radio menyang TV kanggo nyithak, umume aku yakin ora pengin alamat e-mail kasebut dilaporake ing publik, apa maneh aku yakin iki nglanggar ukum federal, apa ora?).

    Kayane disengojo lan disengojo kanggo upaya supaya para sing ngerti sapa sing nampa email. Kaping pisanan, ngundhakake pentinge pangirim kanthi nduduhake pamirsa sing cukup gedhe babagan tuduhan pengaruh sing dialami. Kanthi nindakake iki, tekanan cilik (utawa bisa uga ora subtle) kanggo panampa nggunakake bahan kasebut. Sawise kabeh, yen kabeh pengaruh hebat iki nampa materi lan bisa uga nggunakake, apa kudune aku uga ora nggunakake?

    Lan intine yaiku: dheweke mesthi pengin Sampeyan ngomong babagan, kan? Apa sampeyan kepiye pirang-pirang wong sing maca blog lan ngeklik tautan sing diwenehake? Apa paribasan tuwa politikus kasebut? "Publisitas ala iku luwih apik tinimbang ora ana, mung ngeja jenengku kanthi bener." Sampeyan njupuk umpan, garis pancing lan sinker. Lan ing pangertene, dheweke nate tugas tenan.

  9. 16
  10. 17

    Gagal menyang BCC minangka kaluputan ATD sing parah, nanging ing PR sampeyan kudu ngirim rilis pers menyang kontak media kanthi akeh - mung cara sampeyan bisa njaluk menyang kabeh wong sing relevan nalika isih bisa diwartakake. Aku ngerti nesu sampeyan amarga nggawe alamat email sampeyan umum - lan sampeyan bener kaya ngene - nanging, minangka blogger, apa sampeyan ora ngerti babagan crita nalika kedadeyan kasebut, lan seger lan anyar, tinimbang ngenteni dijaluk?

    Aku ora ngerti kepiye kahanane ing negara-negara kasebut, nanging ing Inggris, wartawan mlebu ing database media khusus supaya bisa dikirim barang sing relevan karo wong-wong sing ora duwe keterlibatan. Ana apa iki?

  11. 18

    Ditambah maneh, iki bisa uga kalebu exec akun enom, wong sing nembe miwiti PR, lan nggawe kesalahan. Sampeyan pancen wis ngrusak dheweke. Napa sampeyan dadi ora sopan? Paling ora kesalahan dheweke ora luput.

    Dheweke ora kudu ngenteni pirang-pirang wulan kanggo nggabungake dhaptar kasebut - sampeyan bisa mbukak Media Atlas, Vocus, Cision utawa sawetara database media liyane lan narik dhaptar wartawan, blogger, editor, produsen… apa wae. Aku ngirim rilis pers menyang 227 wong wingi, dina iki aku nelpon kabeh supaya bisa ngerti apa dheweke pengin nggunakake. Aku entuk akeh wawancara lan jangkoan kanggo klienku. Apa salah iku? Ora. Iku mung cara kerja - dheweke ngerti, aku ngerti, ora ana sing menehi whinging babar pisan.

    • 19

      PRMira, Apa sing ditindakake, lan apa sing sampeyan lakoni, HARAM ing Amerika Serikat. Sampeyan kudu nyuplai mekanisme pilihan, yen sampeyan nglanggar tumindak CAN-SPAM. Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan mbebayani perusahaan sampeyan? Mungkasi Spamming wong. Wenehi pilihan optik ing situs sampeyan lan kumpulake alamat email kanthi cara sing cocog - kanthi idin saka wong. DougSent saka Verizon Wireless BlackBerryku
      Saka: Kabar IntensifDebate

  12. 20

    Aku ora nggawe perusahaan ku resiko, amarga wartawan seneng yen dikirim informasi sing ana gandhengane lan paling anyar. Mangkene cara kerja PR lan umume wong seneng nyiyapake, kalebu wong sing nampa siaran pers. Kadhangkala sampeyan bisa ngirim menyang wong sing ora relevan, banjur dikandhani, njaluk ngapura lan ora ana sing nulis blog jahat babagan iki.

    Temenan aku ora ngerti babagan aturan ing Amerika Serikat, nanging nalika Vocus, Cision, lsp, bisa digunakake sacara global (rumangsa bisa uga perusahaan Amerika), aku ora bisa mbayangake bedane banget. Aku pancen mikir yen sampeyan nggawe badai nalika nggawe teh. Ora kaya dheweke ngirim email babagan pil pembesaran zakar utawa njaluk rincian bank - iki minangka PR asli, sing sejatine dheweke rada gagal amarga BCC, nanging ombone kasebut. Ora prelu kakehan reaksi sampeyan.

  13. 21

    Aku ora nggawe perusahaan ku resiko, amarga wartawan seneng yen dikirim informasi sing ana gandhengane lan paling anyar. Mangkene cara kerja PR lan umume wong seneng nyiyapake, kalebu wong sing nampa siaran pers. Kadhangkala sampeyan bisa ngirim menyang wong sing ora relevan, banjur dikandhani, njaluk ngapura lan ora ana sing nulis blog jahat babagan iki.

    • 22

      PRMira,

      "Iki cara kerja PR" pancen ora bener. Aku duwe hubungan karo akeh perusahaan PR lan ora nglumpukake alamat email saka influencer ing pasar tanpa idin lan banjur SPAM. Aku nyaranake sampeyan mikir maneh strategi sampeyan. Sampeyan bisa uga entuk asil kanggo klien, nanging POTENSI kanggo entuk asil sing luwih apik kanthi nggawe hubungan adhedhasar ijin luwih gedhe.

      Aku menehi saran supaya sampeyan uga maca undang-undang Inggris babagan SPAM, "Perusahaan isih bisa nyedhaki 'adhem' kanthi nada email nanging ing email kasebut kudu ana klausa sing ora bisa dipilih."

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.