Perdagangan Broadleaf: Investasi ing Kustomisasi, Ora Lisensi

perdagangan luas1

Ing ruang teknologi pemasaran, ana akeh pertumbuhan kanthi Software minangka Layanan lan kemampuan tuku sing sampeyan butuhake ing kothak kasebut. Suwe-suwe, SaaS ngatasi biaya bangunan lan akeh perusahaan SaaS sing menang nalika menang mbangun lawan tuku bantahan anggaran. Pirang-pirang taun kepungkur, lan para pemasar nemokake ing prapatan liya. Kasunyatane yaiku mbangun terus nyelehake rega.

Ana sawetara sebab kenapa biaya bangunan mudhun:

  • Komputasi utilitas sing mung mbutuhake perusahaan mbayar saben panggunaan wis ngeculake titik mlebu wiwit puluhan ewu dadi dhuwit.
  • API lan SDK - Sakbenere kabeh layanan nawakake antarmuka pamrograman aplikasi, lan akeh produk sing digunakake ing aplikasi SaaS nggunakake API sing padha. Kanthi ngluwihi platform lan langsung menyang sumber, sampeyan bisa ngirit dhuwit sak ton. Lan sampeyan ora prelu nulis kode dhisikan amarga akeh sing nawakake Kit Pangembang Piranti Lunak kanggo miwiti.
  • Open Source - masarakat akeh ngremehake daya tarik sumber terbuka. Akeh sing nolak, kepengin keamanan, keamanan, lan tim layanan khusus platform perangkat lunak proprietariat. Nanging bisnis wis dibangun kanthi sumber terbuka sing ora mung duwe kaluwihan kasebut, duwe atusan utawa ewu perusahaan sing uga njamin keamanan, keamanan, lan layanan sing kasedhiya.
  • Rangka - kerangka kerja pembangunan nyedhiyakake struktur arsitektur sing bisa diukur sing nyedhiyakake pangembang kanthi wiwitan kanggo nggawe platform. Kerangka kerja uga didhukung lan terus ditambah suwe-suwe amarga pangembang bisa menehi saran utawa menehi solusi dhewe.

Tambahake kabeh, lan perusahaan ora prelu menehi pangorbanan fitur lan fungsi kanthi solusi njaba. Lan dheweke ora sithik mbayar solusi kanggo solusi sing terus nambah rega terus nambah. Ing antarane ana perusahaan kaya Perdagangan Broadleaf.

Fitur solusi perusahaan sing cocog kanggo kabutuhan Fortune 500, Broadleaf nyedhiyakake fungsi sing paling akeh digoleki kanggo ndhukung B2C, B2B, lan B2B2C eCommerce kanthi nilai paling apik ing pasar. Saben solusi bisa disesuaikan kanggo mesthekake situs eCommerce sampeyan disesuaikan karo syarat tartamtu sampeyan. Fungsionalitas sing kuat ing framework sing entheng menehi sawetara ciri sing nyebabake Broadleaf beda karo liyane. Aja rumangsa diwatesi maneh karo dhaptar fitur maneh.

Ing IRCE, Aku kudu lungguh karo Brian Polster Broadleaf Commerce lan ngrembug babagan carane ngowahi lanskap e-commerce lan nggawe kerangka kerja perusahaan kaya Broadleaf sing luwih apik kanggo para pengecer lan perusahaan dagang online sing mbutuhake fleksibilitas lan solusi sing bisa disesuaikan kanggo adol online.

Fitur perusahaan saka Perdagangan Broadleaf kalebu:

  • Kréta Blanja - kalebu kemampuan kanggo ngatur proses troli lan checkout uga kemampuan kanggo ngubungake promosi Pemasaran lan Merchandising karo apa sing ana ing kranjang.
  • Telusuri lan Telusuri - Fitur panelusur cerdas, kategorisasi langsung, struktur URL sing digawe pangguna, lan praktik sing ramah SEO ora mung pengalaman pangguna sing apik, nanging situs sing bisa ditemokake.
  • Manajemen Order - Tinjauan, status lan rincian Manajemen Pesenan Dhasar kabeh kasedhiya kanggo Wakil Layanan Pelanggan (CSR), dene para pelanggan bisa ngerti status pesen liwat notifikasi email. Kanggo kabutuhan sing luwih kuat, Broadleaf bisa ngatasi pesenan pamisah, kategori pemenuhan, proses RMA, lan aturan bisnis babagan kabutuhan eCommerce.
  • Manajemen customer - Kadhaptar utawa ora kadaptar, kanthi utawa tanpa informasi kontak, Broadleaf ngidini atribut pelanggan ing pirang-pirang fitur pemasaran lan manajemen ... wiwit rega khusus nganti konten pelanggan sing digawe khusus.
  • Penawaran lan Promosi - nyediakake penawaran sing ditargetake ing kabeh pelanggan, pesenan, barang lan konteks rega. Saka tuku siji, entuk siji (BOGO) nganti bisa didol nganti penawaran khusus.
  • Manajemen Produk - kabeh aspek kabutuhan Marketing lan Merchandising. Priksa supaya gampang kaya ngetik jeneng produk, katrangan, rega, lan URL ing Kategori, utawa rumit kanggo nemtokake pilihan produk, informasi pemasaran, media sing gegandhengan, opsi pengiriman lan atribut produk.
  • Multi-Kabeh - Multi-tenant, multi-site, multi-currency, lan multi-channel.
  • Sistem Manajemen Konten - editor WYSIWYG kanggo ngatur item kayata blog lan kaca konten sing wis ditemtokake liyane.
  • Lan mesthine, kerangka kerja ngidini perusahaan kanggo ngluwihi entitas apa wae, nambah entitas khusus dhewe, lan ngganti utawa ngluwihi layanan apa wae, DAO, utawa nggawe kontrol khusus. Lisensi edisi perusahaan kalebu dhukungan profesional karo perjanjian level layanan (SLA).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.