Pemasar: Ngenali Prilaku Iki Tengah tuku ing Inggris

Prilaku Tuku Inggris

Apa sampeyan ndeleng apa sing daklakoni ing kana? Midwesterner iki nggunakake ejaan Inggris saka prilaku tinimbang tumindak. Aku mung pengin mbuktekake marang kabeh wong manawa sejatine jagad iki… utawa ora. Aku sejatine ora nate menyang Inggris sanajan warisan Skotlandia lan Inggris ing sisih kulawarga Ibu. (Delengen? Aku maneh!)

Oke, banyolan (doh!), Iki sawetara informasi apik sing dijupuk Brand CM. Aku sejatine percaya iki bisa uga gambaran sing luwih akurat babagan tumindak tuku kutha ing Amerika Serikat uga.

Ngerti prilaku konsumen ora mung kanggo ngerteni produk apa hadiah promosi mréntahaké kanggo demografi. Saka perspektif pemasar, mesthine kudu ngerti spesifikasi kaya kenapa pelanggan tumindak kanthi cara tartamtu ing toko hadiah unik, kepiye masarakat nuduhake informasi karo saben liyane, lan pengaruh budaya utawa sosial apa sing digunakake kanggo mbentuk persepsi. 

Mangkene prilaku sing kudu dipikirake nalika sampeyan ngembangake strategi pemasaran ing luar negeri (lan uga ing kene):

  • Pembeli UK Setya - nangkep data, tetep kontak, lan nggawe pribadi upaya pemasaran.
  • Pembeli UK Nilai Gratis, Pangiriman sing Bisa Dipercaya lan ngasilake Produk - ngrampungake masalah pangiriman lan menehi bali gratis kanggo berkembang ing ritel online.
  • Produk Penelitian Pembeli UK Online  - priksa manawa pelanggan bisa nemokake informasi babagan produk kanthi online liwat telusuran, sosial, lan situs sing fokus ing produk.
  • Toko isih Penting kanggo Perjalanan Tuku Inggris - Nggabungake toko online lan offline kanggo pengalaman blanja kanthi lancar lan menehi hadiah kanggo tuku lan loyalitas ing toko.
  • Pengetahuan Produk saka Sales Associates lan Kemampuan kanggo Deleng Produk Penting - Nyedhiyakake pengalaman ing toko kanthi lancar kanggo investasi investasi lan ngembangake perwakilan penjualan ing toko.
  • Bruto Milenial Golek Validasi saka Jaringan Sosial - Tambahake merek sampeyan ing media sosial.
  • Blanja Seluler Apik kanggo Kelompok Pelanggan sing Enom - Nambah pengalaman seluler situs web kanggo nambah tarif konversi kanggo para pembeli sing luwih enom.

Mangkene infographic sing brilian, Pakulinan Tuku Brits lan Prilaku sing kudu dingerteni para Pemasar.

UK Tuku Sifat

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.