Nggawe Kegiatan Lalu Lintas Facebook menyang Analytics Sampeyan

logo webtrends

Ya… nganti saiki, sampeyan ora bisa. Matur nuwun sanget sing ana Analytics perusahaan kaya Webtrends sing ngisi daya ing ngarep iki. Webtrends (pambocoran: dheweke klien) nggawe keputusan luwih saka setaun kepungkur manawa situs web kasebut mung kalebu bagean cilik saka sakabehe Analytics teka-teki.

Wiwit kuwi, dheweke wis maju platform lan nambah kamampuan- entuk a pangujian multivariat, pamisahan tes lan platform optimasi, ngeculake Analytics 9 kanthi API luar biasa, analitis wektu nyata lan analytics seluler!

Sadurunge wulan rampung, Webtrends nambahake warta liyane - kemampuan perusahaan kanggo ngukur lalu lintas kanthi efektif Facebook. Iki apa Analytics panyedhiya kudu nindakake. Ngarsane web sampeyan dudu mung situs sampeyan… uga domain liyane, subdomain, platform SaaS, video, landing page, lan media sosial. Visi Webtrends pancen sejajar karo sing dibutuhake para pemasar.
facebook-screenshots_3-1.png

Analytics Webtrends kanggo Facebook

Kanggo pisanan, para pemasar bisa ndeleng pangukuran Facebook ing saliyane investasi pemasaran digital liyane kayata situs web, microsite, blog, aplikasi seluler, lan liya-liyane. Kajaba iku, nggunakake kemampuan overlay RSS Analytics 9, para pemasar bisa ndeleng pengaruh saka upaya promosi kanthi gampang. Nelusuri tab, aplikasi, lan enggo bareng khusus nyedhiyakake pangukuran paling lengkap saka Facebook sing kasedhiya ing pasar.

facebook-screenshots_2-1.png

Kemampuan kanggo duwe pangukuran konkrit babagan investasi ing Facebook lan mbandhingake apel karo apel kanthi saluran digital liyane penting kanggo para pemasar. Pendekatan lengkap kanggo ngukur Facebook, ora mung aplikasi, ngidini para pemasar ngerti gambaran sing luwih jembar babagan kinerja Facebook. - Jascha Kaykas-Wolff, wakil presiden pemasaran, Webtrends

Kepiye Analytics Webtrends Ngumpulake Data ing Tab Khusus

Tab lan aplikasi khusus duwe beda kritis kanggo nglumpukake data, amarga Katemtuan Layanan Facebook lan komitmen kanggo privasi pangguna.

  • Merek ora bisa nggunakake tradisional Analytics cara kanggo nglacak tab khusus amarga Facebook ora ngidini Javascript, lan nggawe cache gambar kanthi agresif.
  • Kanggo ngatasi watesan kasebut, Webtrends nggawe metode anyar sing nggunakake koleksi data API kanggo nggawa data Facebook menyang Webtrends Analytics.
  • Saliyane nglacak tampilan tab, Webtrends uga bisa ngukur Tampilan tab dipisahake dening penggemar lan non-penggemar, Klik ing tombol lan link, kayata tombol Share lan pilihane.

Kepiye Analytics Webtrends Ngumpulake Data ing Aplikasi Facebook

  • Aplikasi ngidini luwih akeh opsi pelacakan amarga ngidini Javascript lan amarga syarat layanan Facebook ngidini nglumpukake data level pangguna.
  • Webtrends nggunakake Koleksi Data API kanggo nggawa data Facebook menyang Webtrends Analytics.
  • Webtrends bisa ngukur jinis aplikasi sing dibangun ing platform Facebook.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.