Laporan Benchmark BrightTALK: Praktik Paling Apik kanggo Promosi Webinar Sampeyan

BrightTALK, sing wis nerbitake data benchmark webinar wiwit taun 2010, nganalisa luwih saka 14,000 webinar, 300 yuta email, feed lan promosi sosial, lan total keterlibatan 1.2 yuta jam suwene taun kepungkur. Laporan tahunan iki mbantu para pemasar B2B mbandhingake kinerja karo industri lan ndeleng praktik endi sing bisa sukses paling gedhe.

Download Laporan Patokan

  • Ing 2017, para peserta nglampahi rata-rata 42 menit nonton saben webinar, tambah 27 persen taun-taun saka 2016.
  • Konversi email menyang dhaptar webinar padha munggah 31 persen saka taun sadurunge, asil langsung saka pemasar sing apik babagan topik sing disenengi para pamirsa.
  • Volume total webinar ing platform BrightTALK mundhak 40 persen taun suwene, nyaranake manawa webinar lan wicara profesional minangka alat sing penting banget kanggo ngobong crita para pemasar.
  • Webinar ganti dadi konten video sing dikarepake. Meh setengah tontonan webinar ditindakake sajrone 10 dina pisanan sawise acara langsung kasebut.

Cara Promosi Webinar Paling Apik

Mbok menawa informasi paling penting sing ditemokake ing laporan kasebut yaiku babagan strategi promosi webinar sampeyan kanggo nggedhekake kehadiran. Kanggo klien, webinar tetep dadi sumber pandhuan sing luar biasa. Kita wis ngerteni manawa wong-wong sing melu webinar biasane ana ing siklus tuku lan pengin validasi utawa sinau luwih lengkap babagan investasi sing bakal ditindakake. Masalahe, mesthine carane nyopir akeh prospek ing kana.

Sumber Utama Webinar BrightTALK

Matur nuwun sanget - BrightTALK nyedhiyakake sawetara praktik paling apik ing kana:

  • Program webinar bisa ndeleng sukses dipromosikan awal (3-4 minggu metu), lan terusake sajrone dina urip.
  • Umume pamirsa bakal duwe kedhaftar ing rong minggu acara langsung. Tarif kasebut tetep cukup konsisten sajrone telung taun kepungkur.
  • Brighttalk nyaranake ngirim telung promosi email khusus, kanthi pungkasan ing dina webinar dhewe.
  • Konversi email kanggo webinar munggah 31% suwene 12 wulan, lan munggah 35% ing akhir minggu
  • Tingkat konversi kanggo promosi webinar sejatine cukup rata sajrone minggu kerja, kanthi Selasa performa paling apik.
  • Tarif tamu sing tekane cukup rata Senen nganti Kamis nanging celup 8% dina Jumuah.
  • The wektu paling apik kanggo gawe jadwal webinar yaiku 8:00 nganti 9:00 (PDT, Amerika Utara).
  • BrightTALK pelanggan ndamel 46% registrasi webinar liwat promosi dhewe (email, pariwara, sosial, lsp) kanthi petunjuk sing dibayar paling cedhak ing 36%. 17% timbal teka saka lalu lintas organik.

Aku nyaranake ndownload lan maca laporan lengkap sing digawe BrightTALK, ana ton regane ing laporan pathokan iki!

Download Laporan Patokan

Babagan BrightTALK 

BrightTALK nggabungake para profesional lan bisnis kanggo sinau lan berkembang. Luwih saka 7 yuta profesional melu luwih saka 75,000 ceramah gratis lan 1,000 puncak online kanggo nemokake teknologi anyar, sinau saka ahli sing dipercaya lan nambah karir. Ewonan bisnis nggunakake konten sing didhukung AI BrightTALK lan nuntut platform pemasaran kanggo nambah penghasilan. BrightTALK didegake ing taun 2002 lan ngempalake modal luwih saka $ 30 yuta. Klien kalebu Symantec, JP Morgan, BNY Mellon, Microsoft, Cisco, lan Layanan Web Amazon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.