BrightTag: Platform Manajemen Tag Perusahaan

brighttag

Rong masalah sing profesional pemasaran perusahaan terus-terusan gelut online yaiku kemampuan kanggo nyuda wektu mbukak situs lan kemampuan kanggo masang opsi menehi tag tambahan kanthi cepet ing situs web. Perusahaan perusahaan khas bisa uga duwe jadwal penyebaran sing mbutuhake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan kanggo entuk pangowahan ing situs kasebut.

Salah sawijining klien perusahaan integral BrightTagmanajemen tag perusahaan ing situs kasebut kanthi asil sing luar biasa. Situs kasebut mbukak sawetara Analytics skrip saliyane sawetara alat liyane. Kanthi nyedhiyakake kabeh label ing BrightTag, wektu mbukak sithik dikurangi - lan bisa ngatur alat sing integral lan cara langsung saka BrightTag tanpa nyekel tim situs web.

Mangkene video cekak saka Penghargaan CEC Merrick Momentum 2013.

Manajemen BrightTag Tag mbebasake sampeyan saka watesan tag mula sampeyan nggunakake luwih akeh wektu kanggo ngganti kode lan nggawe luwih akeh wektu kanthi inovasi. Siji tag nindakake kabeh.

Fitur Manajemen Tag Enterprise

  • Ngonfigurasi lan nganyari tag ing detik. Bebas saka siklus pangembangan IT lan atur tag ing timeline sampeyan dhewe. Alur kerja BrightTag ngidini sampeyan gampang ngatur tag kapan wae lan nanging sampeyan wis siyap. Gawe tag kanthi cepet sing bisa dipratinjau, diaktifake lan dipateni, kapan wae prelu.
  • Nyepetake situs sampeyan tanpa kelangan data terkenal. Paket loading Tag Server-Direct lan paralel sing dipatenake doyo siji-loro kanggo kinerja. BrightTag's Server-Direct ngirim data menyang mitra sampeyan kanthi real-time, nyuda jumlah tag ing situs sampeyan lan mungkasi data ilang ing trek. BrightTag uga pinter mbukak kode tag tanpa mblokir konten kaca supaya pangguna ora kejiret ngenteni tag alon.
  • Nangkep saben tumindak lan elemen data pangguna ing situs sampeyan lan bareng karo mitra sampeyan. Audit ing ngendi data dikoleksi lan sapa sing nampa data kanthi siji klik.
  • Aturan bisnis mbisakake sampeyan kanggo nemtokake kapan lan kepiye tag murub, ngontrol atribusi kampanye, mbandhingake vendor kanthi langsung, nyetel gaweyan pemasaran sampeyan, lan liya-liyane. Pilih saka sawetara aturan penembakan sing wis dikonfigurasi utawa gawe sampeyan dhewe karo sing nggawe aturan bersyarat.
  • Ngawasi lan nglaporake tag wektu nyata. Entuk wawasan cepet babagan saben tag ing saben kaca situs sampeyan. Tampilan dasbor sing sederhana bisa menehi kurus babagan kesehatan tag, nalika ngawasi API ngidini sampeyan kawat statistik langsung menyang alat sampeyan.
  • Tanggepan kesalahan tag sing luwih cepet, data sing kurang ilang. Ngenali lan ndandani masalah kualitas data kanthi luwih cepet kanthi nglaporake kesalahan wektu nyata. Kasunyatane yaiku kode tag sing mbukak liwat browser 10x luwih bisa nyebabake kesalahan. Pelaporan kesalahan wektu nyata mbantu sampeyan kanthi cepet ngenali bedane, tumindak lan nyegah kelangan data.
  • Jejak Nol menehi tag seluler. Sinkronisasi Server-Direct BrightTag nyambungake situs web seluler lan aplikasi menyang Analytics lan data mitra pemasaran kanthi asli. Tinimbang kode Javascript Warisan sepatu menyang browser sing didhelikake, pendekatan ringan BrightTag nyimpen bandwidth aplikasi sampeyan kanggo interaksi pangguna, dudu tag.
  • Katalog Mitra. Kanthi integrasi config-and-go kanggo atusan tag mitra, sampeyan siyap lan sawetara menit. Piranti telusuran sing intuisi mbantu sampeyan nemokake mitra vendor kanthi gampang nganggo jeneng utawa kode, dene Tag Khusus Kustom menehi keluwesan nalika sampeyan mbutuhake.
  • Konfigurasi kabijakan privasi sing ngidini pangguna bisa milih metu. Kanthi angger-angger privasi global saya owah, sampeyan butuh alat sing fleksibel sing ora mbutuhake sampeyan misahake situs web saben-saben ukum diganti. Ajeni pilihan pelanggan babagan nglumpukake data lan wenehi tag kanthi garis.
  • Keahlian. Nalika tag dadi angel, BrightTag duwe tim ahli menehi tag sing wis ndeleng kabeh lan menehi sumber daya sing dibutuhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.