Pemenang Manajemen Proyek Agensi: Brightpod

brightpod

Ora ana kekurangan piranti lunak manajemen proyek ing pasar - lan iku paling apik. Ngidini saben perusahaan kanggo nyoba proses internal lan platform liyane kanthi PMS kanggo ndeleng manawa pas kasebut cocog utawa ora. Perusahaan ora kudu ngowahi proses kanggo PMS, PMS kudu cocog karo proses kasebut. Aku wis nulis babagan frustasi karo Sistem Manajemen Proyek mbiyen… umume dadi luwih kerja tinimbang sing nulungi.

Sawise pirang-pirang wulan nyoba macem-macem platform, kita bubar rampung migrasi kabeh proyek menyang Brightpod. Kayane wong-wong ing Brightpod pancen sibuk nyedhiyakake platform manajemen proyek sing ditrapake kanggo agensi (nanging bisa digunakake sapa wae). Fitur sing kita tindakake bisa uga ora pati penting karo perusahaan sampeyan, nanging sing menang yaiku telung fitur menang: Alangan kerja (kanthi tanggalan editorial), tugas bola-bali, Lan Integrasi Dropbox / Google Drive!

Platform kasebut ora kanggo proyek, sampeyan uga bisa ngatur, kolaborasi, lan gawe jadwal konten kanggo diterbitake karo Brightpod.

Brightpod uga larang banget, wiwit $ 19 saben wulan kanggo 10 polong lan 6 pangguna!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Katon minangka alat sing apik. Aku bakal nyoba iki, nanging saiki aku nggunakake proofhub. Iki minangka alat paling gampang sing wis digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.