Telusuri MarketingAlat MarketingPemasaran Seluler lan TabletMarketing Social Media

BrightLocal: Napa Sampeyan Perlu Nggawe Kutipan lan Nglumpukake Ulasan kanggo SEO Lokal

Nalika sampeyan nggawe bagean kaca asil mesin telusuran (SERP) kanggo nggoleki bisnis lokal, dipisahake dadi telung jinis entri… iklan lokal, paket peta, lan asil panelusuran organik. Yen bisnis sampeyan ana ing wilayah apa wae, sampeyan kudu menehi prioritas supaya bisa ditemokake ing paket peta. Kaget, iki ora ana hubungane karo situs web sampeyan. Lokal SEO fokus ing panelusuran lokal ing direktori, platform media sosial, situs review, lan visibilitas ing paket peta.

Ngoptimalake SEO lokal mbutuhake strategi sing terus-terusan:

  • Manajemen Kutipan - mesthekake merek sampeyan konsisten lan sampeyan nuduhake konten sing berkualitas ing kabeh direktori lokal sing berkualitas - sing utama yaiku gratis Daftar Bisnis Google.
  • Manajemen Review – visibilitas ing paling direktori gumantung marang njupuk review apik saka pelanggan. Duwe metodologi kanggo njaluk lan nglacak review sampeyan penting. Duwe sarana kanggo ngumumake kanthi otomatis ing situs sampeyan uga bakal mengaruhi pengunjung!
  • Manajemen Reputasi - konsumen lan bisnis padha mriksa dhaptar bisnis supaya ora mung ndeleng review nanging uga njaluk informasi utawa ngumumake kritik bisnis sampeyan. Staf sampeyan kudu diwenehi tandha lan nanggapi iki kanggo mesthekake sampeyan bisa njaga reputasi online sing apik.

SEO Versus Platform SEO Lokal

Kanthi klien SEO lokal kita, visibilitas ing paket peta nindakake uga, yen ora luwih apik, tinimbang asil panelusuran organik. Lan nalika kita wis nandur modal akeh banget ing platform SEO perusahaan, sejatine ora duwe kabeh fitur sing dibutuhake SEO lokal. Mulane, kita nandur modal ing BrightLocal kanggo kita pelanggan.

Cukup ... supaya bisnis lokal sampeyan bisa nyopir kunjungan ritel, jadwal janjian, nelpon telpon, lan nambah visibilitas panelusuran lokal, sampeyan kudu ngatur kutipan (daftar), mesthekake yen padha konsisten lan ora diduplikasi ing macem-macem situs. , njaluk review saka pelanggan, lan nanggapi kanthi cepet panjaluk saka macem-macem platform. Brightlocal nguatake agensi, konsultan SEO, pemasar, utawa pemilik bisnis kanggo ngatur kabeh iki saka siji platform.

Fitur SEO lokal Brightlocal kalebu:

  • Grid Panelusuran Lokal - tampilan adhedhasar peta babagan peringkat bisnis sampeyan ing panelusuran regional. Nalika pelacak peringkat khas nampilake peringkat rata-rata utawa sakabèhé, kothak telusuran lokal nuduhake carane sampeyan peringkat ing wilayah sampeyan supaya sampeyan bisa fokus ing tembung kunci lan review saka wilayah sing pesaing sampeyan menang ing panelusuran lokal.

Pelacak Pangkat Biasa

tracker peringkat seo lokal

Grid Panelusuran Lokal

kothak panelusuran lokal padhang
  • Tracker Peringkat Lokal – Ngerti persis ing ngendi bisnis lokal sampeyan rangking online ora kudu rumit. Tutup saben sudut kanthi rangking sing akurat kanggo panelusuran lokal, peta, asil organik, lan seluler.
Brightlocal - Pelacakan Peringkat SEO Lokal ing seluler, peta, bing, google, lan SERP organik
  • Audit Panelusuran Lokal – Superfast, audit SEO lokal kanthi otomatis sing mbukak masalah sing nahan sampeyan, lan kesempatan paling apik kanggo nambah visibilitas panelusuran.
Audit SEO Lokal saka Brightlocal
  • Pelacak kutipan – Pelacak Kutipan narik informasi kutipan saka saindenging web supaya bisa diakses. Lacak kutipan sing ana kanggo akurat NAP, ngenali lan mbusak dhaptar duplikat, lan nemokake situs kutipan kualitas anyar.
Pelacak Kutipan - Manajemen Listing ing Brightlocal
  • Audit Profil Bisnis Google – Mbukak apa nyekeli sampeyan bali karo Panjenengan GBP, kok pesaing pangkat luwih dhuwur, lan carane daftar paket peta sampeyan tenan nindakake.
Audit Profil Bisnis Google lan Analisis Pesaing

Brightlocal minangka platform lengkap kanggo ngawasi, audit, lan nambah visibilitas telusuran lokal lan ngarahake keterlibatan regional karo merek sampeyan. Iki minangka solusi sing terjangkau kanggo bisnis apa wae lan regane banget kanggo agensi. Dheweke malah nawakake Direktori Agensi dhewe kanggo promosi agensi sing langganan platform kasebut.

Coba Brightlocal Gratis

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Brightlocal lan aku nggunakake pranala afiliasi ing saindhenging artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web