Brightcove: Platform Video Online Paling Dhuwur

ringkesan gambar ndhuwur produk

Luwih saka 6,100 perusahaan media lan pemasar gumantung Cloudcove Video Cloud kanggo nerbitake lan nyebar video online menyang situs web, jaringan sosial, smartphone lan tablet.

An platform video online mbisakake pamilik konten kanggo navigasi kerumitan iki lan gampang ngunggah, ngatur lan ngirim video online kanggo ditonton ing desktop, piranti seluler lan sing disambungake. Platform video nuduhake tujuan umum kanggo ngotomatisasi lan nyederhanakake fungsi lan langkah-langkah sing dibutuhake supaya bisa sukses kanthi video online.

Brightcove nawakake solusi siji lan integral kanggo kabeh kabutuhan video sampeyan:

  • Upload video nganggo enkode lan hosting video turnkey
  • Gaya pamuter gampang lan kustomisasi canggih
  • Streaming berkualitas, multi-bitrate njamin pangiriman gratis sing luwih rapi
  • Pemain Smart nampilake deteksi piranti, HTML5 kanggo iOS lan Android
  • Dhukungan pangembang kalebu API lan dokumentasi canggih
  • Distribusi media sosial kanggo Facebook, Youtube, lan liya-liyane
  • Atusan plugin lan mitra pariwara
  • Kuat Analytics lan alat pangukuran kanggo nglacak video sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.