Masa Depan Eceran

Depositphotos 12588421 s

Sanajan umume bidhang nyuda kesempatan kerja kanthi maju kanthi teknologi, kesempatan kerja ritel saiki saya akeh lan pengin dadi pilihan sing aman kanggo mbesuk. Siji saka patang lapangan kerja ing Amerika Serikat yaiku ing industri ritel, nanging industri iki kalebu luwih saka sekedar penjualan. Nyatane, luwih saka 40% posisi ing ritel minangka lowongan kerja saliyane penjualan.

5 karir paling dhuwur ing ritel yaiku analisis pemasaran, pemasaran email, telusuran alami, telusuran mbayar, lan media sosial. Jelas manawa e-commerce penting banget kanggo sukses ing ritel lan investasi paling dhuwur ing taun iki yaiku seluler, reparasi situs, lan pemasaran. Sawetara pengecer wis ndhisiki game kanthi inovasi anyar sing bakal luwih dhuwur tinimbang liyane. Kroger duwe kamera inframerah sensitif panas awak kanggo nemtokake cara mbukak dalan sing mbukak. Aplikasi Walmart ngalih menyang mode ing toko supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake apa sing sampeyan goleki. Kanthi tingkat tuwuhing teknologi lan paningkatan e-commerce, kita bakal ngerteni luwih akeh pangowahan ing industri ritel sajrone 5 taun sabanjure tinimbang 100 taun kepungkur. Baynote nuduhake statistik kanggo ritel lan karyawan, sing perusahaan dadi game paling utama, lan investasi e-commerce paling apik kanggo 2014 ing infographic ing ngisor iki.

Masa depan ritel lan ecommerce minangka sing apik kanggo lapangan kerja, inovasi lan investasi.

Masa depan ritel lan e-commerce dadi mangsa sing apik kanggo lapangan kerja, inovasi lan investasi.