Infographic: Sejarah Ringkesan Pariwara Media Sosial

Infografis Sejarah Pariwara Media Sosial

Nalika akeh media sosial ngresiki kekuwatan lan jangkauan organik sosial media marketing, isih jaringan sing angel ditemokake tanpa promosi. Iklan media sosial minangka pasar sing ora ana mung dasawarsa kepungkur nanging ngasilake $ 11 milyar ing taun 2017. Iki mung saka $ 6.1 milyar ing 2013.

Iklan sosial nawakake kesempatan kanggo nggawe kesadaran, target adhedhasar data geografi, demografi, lan prilaku. Uga, akeh iklan bisa diselehake kontekstual karo topik sing relevan. Akeh platform uga nawakake kesempatan pemasaran ulang kanggo pengunjung sing ninggali situs sampeyan utawa keranjang belanja lan bali menyang sosial.

Aku durung mesthi dadi penggemar pariwara media sosial, sanadyan. Aku ragu karo pariwara media sosial minangka tujuan pangguna media sosial. Yen ana ing klompok sosial sing ditargetake yen minat sinonim karo pariwara, bisa ngasilake asil sing apik. Nanging, yen pangguna pengin dolan menyang kulawarga lan kanca-kancane lan sampeyan tetep macet ing antarane iklan sing ora relevan… sampeyan bisa uga ora entuk asil sing dibutuhake kanggo ndhukung kampanye sing lagi ditindakake.

Elemen kunci pariwara media sosial liyane yaiku supaya tautan sampeyan diwenehi tag kanthi data kampanye. Amarga mayoritas pangguna media sosial nggunakake aplikasi, akeh pengunjung sing bisa ditampilake minangka kunjungan langsung ing Analytics platform amarga aplikasi ora ninggalake sumber ngrujuk nalika tautan diklik lan browser kanthi otomatis mbukak.

Unified ngrancang infographic iki kanggo nggambarake kamajuan platform pariwara sosial. Unified minangka solusi end-to-end kanggo wawasan adhedhasar data, optimalisasi feed sosial wektu nyata, lan pariwara program ing kabeh jaringan sosial utama ing siji platform.

pariwara media sosial sejarah 1

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Infografis sing apik lan ing taun 2021, jumlah wong sing saiki nggunakake media sosial udakara 3.95 milyar sing nggumunake. Katon media sosial kene kanggo tetep kanggo mangsa ngarep.

  3. 3
    • 4

      Aku jujur ​​ora yakin. Konsumen saya frustasi amarga penyalahgunaan data ... lan perusahaan terus nyalahake. Aku mikir sawetara model anyar kudu ditliti sing luwih migunani babagan privasi data lan enggo bareng data.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.