Komentar Threaded Brian: Dioptimalake

Salah sawijining plugin sing dakkarepake kanggo mbukak blogku yaiku Komentar Utas Brian. Ngidini komunikasi bisa diselehake, diatur lan gampang diwaca lan ditanggepi. Aku ora yakin kenapa logika durung ditarik menyang inti WordPress, Sanadyan.

Nalika ndeleng sumber kacaku, plugin kasebut nambah kekacoan. Plugin kasebut nyisipake label Javascript lan gaya supaya bisa digunakake. Masalahe yaiku gaya inline lan javascript bisa nambah wektu mbukak amarga lembar gaya sing ana gandhengane lan file javascript bisa dicache sapisan dening browser.

Amarga bot telusuran ngindeks jumlah 'x' ndhuwur kaca, kode kaya iki nyebabake mudhun konten nyata. Aku durung nate nate kabukten, nanging aku yakin iki bisa nyebabake Optimisasi Mesin Telusuran situs sampeyan. Cara sing tepat kanggo feed Search Engine yaiku ngilangi topping lan nyedhiyakake luwih akeh daging. Aku mung nglakoni lan mindhah Javascript lan CSS menyang file sing ana gandhengane. Aku mbukak plugin sing dioptimalake ing kene.

Aku nulis Brian ing plugin sing dioptimalake, nanging email mumbul. Aku uga menehi tip saka blogku kanggo ndeleng yen dheweke bakal mampir. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa download plugin sing dioptimalake kene.

8 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngirim file iki!
    Aku sedhela (kurang saka sepuluh menit) dipped sandi driji sikil menyang Intense Debat amarga gampang diinstal Utas komentar mréntahaké.

  2. 2

    Aku ndeleng file sampeyan ing zip lan katon apik banget, nanging ana wong sing ngalahake sampeyan ing wulan April. Deloken iki kirim.

    Liyane sing kudu ditambahake yaiku nduwe gambar ayat-ayat lokal sing diarani saka lokasi eksternal kanthi kode sing dienkripsi, paling ora kaya sing katon ing garis sing diarani gambar png.

    Pikirane?

  3. 4

    Hi Doug,
    Thanks kanggo iki? Aku arep ngupayakake nindakake perkara sing padha, sampeyan ngirit wektu.

    Aku kudu nambah sawetara fungsi saka Brians Utas Komentar 1.5 sing ngrusak iterasi sampeyan.
    Ndhuwur btc_add_reply_id($id):

    function btc_has_avatars() {
    if( function_exists('get_avatar'))
    return true;
    else if(function_exists('MyAvatars'))
    return true;
    return false;
    }

    function btc_avatar() {
    if( function_exists('get_avatar')) {
    echo get_avatar(get_comment_author_email(), '64');
    return;
    }
    else if(function_exists('MyAvatars')) {
    MyAvatars();
    return;
    }
    }

    Aku uga nambah CSS sethitik saka BTC 1.5 menyang file .css:

    .btc_gravatar {
    float: right;
    margin: 3px 3px 4px 4px;
    }
    .collapsed .btc_gravatar { display:none; } /* I added this, since the gravatars weren't collapsing nicely */

  4. 5

    Iki apik, Doug! Siji masalah: Kayane plugin saiki pengin ana ing subfolder briansthreadedcomments plugins, nanging sawetara gambar ditampilake kanthi ngakses file PHP ing direktori plugins (nalika pangguna wis langganan tandha email, contone). Aku nggarap iki kanthi nduwe file PHP ing loro-lorone. Mbokmenawa mung kudu duwe URL sing disetel ing endi wae ing kode kasebut.

  5. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.