Komentar Threaded Brian: Dioptimalake

Salah sawijining plugin sing dakkarepake kanggo mbukak blogku yaiku Komentar Utas Brian. Ngidini komunikasi bisa diselehake, diatur lan gampang diwaca lan ditanggepi. Aku ora yakin kenapa logika durung ditarik menyang inti WordPress, Sanadyan.

Nalika ndeleng sumber kacaku, plugin kasebut nambah kekacoan. Plugin kasebut nyisipake label Javascript lan gaya supaya bisa digunakake. Masalahe yaiku gaya inline lan javascript bisa nambah wektu mbukak amarga lembar gaya sing ana gandhengane lan file javascript bisa dicache sapisan dening browser.

Amarga bot telusuran ngindeks jumlah 'x' ndhuwur kaca, kode kaya iki nyebabake mudhun konten nyata. Aku ora nate krungu manawa wis kabukten, nanging aku yakin iki bisa nyebabake Optimisasi Mesin Telusuran situs sampeyan. Cara sing tepat kanggo feed Search Engine yaiku ngilangi topping lan nyedhiyakake luwih akeh daging. Aku mung nglakoni lan mindhah Javascript lan CSS menyang file sing ana gandhengane. Aku mbukak plugin sing dioptimalake ing kene.

Aku nulis Brian ing plugin sing dioptimalake, nanging email mumbul. Aku uga menehi tip saka blogku kanggo ndeleng yen dheweke bakal mampir. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa download plugin sing dioptimalake kene.

8 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngirim file iki!
    Aku sedhela (kurang saka sepuluh menit) nyelehake jempol sikil menyang Debat Intense amarga komentar sing Utas sing gampang dipasang narik kawigaten .. Amarga aku seneng nggunakake situsku, sisteme ora bisa ngatasi kemewahan iki.

  2. 2

    Aku ndeleng file ing zip lan katon apik banget, nanging ana wong sing ngalahake sampeyan nganti wulan April. Mriksa metu iki kirim.

    Ana liyane sing kudu diapikake yaiku nduwe gambar-gambar lokal sing diarani diarani saka lokasi njaba kanthi kode enkripsi, paling ora kaya sing diarani gambar png.

    Pikirane?

  3. 4

    Hai Doug,
    Matur nuwun kanggo iki? Aku arep ngupayakake nindakake perkara sing padha, sampeyan wis ngirit wektu.

    Aku kudu nambah sawetara fungsi saka Komentar Threaded Britain 1.5 sing ngilangi pengulangan.
    Ndhuwur btc_add_reply_id($id):

    function btc_has_avatars() {
    if( function_exists('get_avatar'))
    return true;
    else if(function_exists('MyAvatars'))
    return true;
    return false;
    }

    function btc_avatar() {
    if( function_exists('get_avatar')) {
    echo get_avatar(get_comment_author_email(), '64');
    return;
    }
    else if(function_exists('MyAvatars')) {
    MyAvatars();
    return;
    }
    }

    Aku uga nambahake CSS sithik saka BTC 1.5 menyang file .css:

    .btc_gravatar {
    float: right;
    margin: 3px 3px 4px 4px;
    }
    .collapsed .btc_gravatar { display:none; } /* I added this, since the gravatars weren't collapsing nicely */

  4. 5

    Iki apik banget, Doug! Siji masalah: Katon yen plugin saiki pengin ana ing subfolder plugin briansthreadedcomments, nanging sawetara gambar ditampilake kanthi ngakses file PHP ing direktori plugin (nalika pangguna wis langganan tandha email, kayata). Aku nggarap iki kanthi nduwe file PHP ing kaloro papan kasebut. Sampeyan mung kudu ndandani URL ing kode kasebut.

  5. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.