Mecah 100,000 Situs Paling Top ing Alexa

Entuk wulan kerja keras, nanging dina iki aku mriksa Alexa lan wis ngilangi 100,000 tandha (rata-rata 3 wulan).

Yen aku ngira-ngira, bisa uga aku kandha 10 nganti 20 jam saben minggu ing blogku sajrone 6 wulan kepungkur wis entuk aku ing kana. Aku ngarep-arep bisa nancepake sadurunge Taun Anyar, nanging ora apa-apa kanthi tambahan 2 dina.

Napa aku nuduhake iki? Kaya dene prekara liya, aku luwih becik nemtokake target sampeyan dhewe. Alexa minangka perkara sing paling cedhak karo 'Peringkat Internet' mula aku ngandhani kepiye situsku nindakake tumindak karo kabeh wong liya. Technorati nyedhiyakake kinerja blogku marang wong liya. Aku umur ngisor 12,000 lan ngarep-arep bisa entuk 5,000 blog paling dhuwur ing pungkasan taun.

Apa sing daklakoni kanthi beda? Aku wis ngrampungake desain ulang, sawetara optimisasi mesin telusuran, sawetara template template aku, akeh blog komentar ing blog liyane, akeh trackback… nanging umume aku nyoba tetep setya karo visi apa blogku. nglakoni. Aku pengin nuduhake informasi kanthi terus terang babagan pemasaran lan otomatisasi.

Topik saya beda-beda, kadang nambah sawetara informasi pribadi (dadi sampeyan ngerti aku dhewe) menyang topik babagan program (bagean saka saben pemasar modern - kanthi langsung utawa ora langsung), pariwara lan cara lanskap perhatian pelanggan ganti, blogging lan kepiye carane nulungi marketing, lan mesthine saya nggunakake periodik.

Kayane bisa mlaku kanthi apik, lan aku seneng sampeyan seneng. Tulung critakake yen ana topik liyane sing pengin sampeyan waca. Lan mesthine, aku bakal terus ngomong langsung karo sampeyan babagan tantangan sing diadhepi babagan teknologi pemasaran!

15 Komentar

  1. 1

    Pancen, Sean… Alexa kayane bakal luwih akurat yen sampeyan ngenteni maneh. Aku mikir amarga Alexa nggunakake sampling 'acak' kanggo ngramal tekan. Dadi - suwe-suwe, cenderung luwih akurat. Iki minangka salah sawijining alesan supaya aku luwih nggatekake jangka panjang lan 3 wulan dadi targete dudu 'saiki'. Aku wis memuncak saben dina saben dina kaya sing sampeyan deleng karo situs sampeyan, nanging suwe-suwe saya penting.

    "Wow" lan "Uh Oh" mesthi dakgayuh. Aku kerja keras ing blog, dadi sing terakhir sing dakkarepake yaiku nyingkirake wong liya tinimbang entuk lan tetep njaga pelanggan. Iku mung ukuran kinerjaku.

    Iki uga minangka indikator sing apik amarga aku takon karo sawetara klien liyane ing blog. Yen aku ora bisa nggayuh gegayuhananku dhewe, aku ora yakin dheweke bakal ngrungokake aku! Kaya dene nyewa ahli SEO sing ora ana ing top 10 ... aja repot!

  2. 2
  3. 3

    Sugeng Doug! Sampeyan wis nuduhake manawa kerja keras mbayari. Kabeh sing paling apik kanggo nglawan spam, kita butuh Neo 🙂 Nganti kebangkitan blog lan kiriman informatif sampeyan.

  4. 4

    Doug,
    Sugeng rawuh! Dadi kekarepan token ing kantor, aku wis nindakake akeh gaweyan SEO kanggo nyoba supaya blog kita bisa dingerteni lan diwaca. Kita uga wis pindhah menyang Alexa uga durung ngilangi tandha 100K 3 wulan. Dadi aku ngerti tenan yen angel tenan.

    Matur nuwun kanggo blog sing apik, terus.

    Chris Kieff ing MSCO
    http://www.msco.com/blog
    Ditulis dening Panulis "MARKETING MARKETING ANDA" Mark Stevens

  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Aku ngira asil Alexa dadi luwih akurat, luwih gedhe situs / lalu lintas kasebut. Ing skala sing luwih cilik, masarakat bisa nyengkuyung asil sing salah kanthi nggawe akeh wong nginstal toolbar lan ngunjungi situs liyane (aku wis ndeleng sawetara situs kasebut bubar)

    Secara pribadi, aku ngukur sukses situs kanthi cara migunani lan umpan balik. Cara ngitung sing kanggo kula yaiku kanthi ndeleng statistik web server lan ndeleng tren sing tetep nambah lalu lintas.

  8. 8

    Yen sampeyan pengin Alexa menehi cathetan lalu lintas sing luwih akurat, sampeyan bisa nginstal widget sing bakal menehi ngerti Alexa saben situs web sampeyan dikunjungi - ora mung nalika ana wong sing mbukak toolbar.

  9. 9
  10. 11

    Saiki tanggal 30 Juni 2009 lan aku mung nemokke jabatan sampeyan tanggal 3 Jan ... Ayo menehi ucapan selamat kanggo prestasi sampeyan. Ing sangisoré 100,000 ing 6 wulan iku cukup kagayuh.

    Kita ngrampungake situs web akhir wulan November 2008 lan pungkasane entuk rangking kurang saka 1 yuta. Kita nggambarake yen bakal entuk 100,000 taun.

    Ya, terus wae ...

  11. 12

    Hei Doug, saiki Alexaku ana ing antarane 105k-110k, apa sing bisa daklakoni kanggo ngatasi bonggol lan ngisor 100k. Situs sing apik lan informasi sing luwih apik. Terusake gaweyan sing apik, matur nuwun!

  12. 14

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.