Brax: Nggawe, Ngoptimalake, lan Skala Iklan Asli Saka Dashboard Tunggal

Brax All-In-One Native Advertising Platform lan Dashboard

Kathah kerumitan nggarap jaringan Native Advertising yaiku kangelan nggarap jaringan iklan lan alat kanggo ngukur, mbandhingake, nggawe, ngoptimalake, lan skala iklan asli sampeyan.

Brax: Ngatur Iklan Native Kabeh Ing Siji Panggonan

Brax minangka platform pariwara asli kanggo manajemen akeh, pelaporan terpadu, lan optimasi gol adhedhasar aturan antarane sumber. Brax nyepetake sindikasi konten ing Yahoo Gemini, Outbrain, Taboola, Revcontent, Content.ad, lan liya-liyane. Kanthi Brax, sampeyan bisa ngukur kinerja kampanye nganggo data keterlibatan, konversi, lan dodolan sing wis ana kanggo ngotomatisasi anggaran, tawaran, lan nggawe pangaturan penerbit. Sampeyan bisa nyambungake sawetara akun kanggo ngatur macem-macem merek nalika nambahake sawetara pangguna kanthi ijin akses.

Brax ngidini sampeyan:

  • Siji Dashboard, Kabeh Akun Sampeyan - Sambungake sawetara akun kanggo ngatur puluhan merek, kampanye, lan saluran, kalebu Outbrain, Taboola, Yahoo, Revcontent, lan Content.ad. Banjur mbandhingake kinerja antarane saluran.
  • Nyetel Anggaran, Tawaran, lan liya-liyane - Nganyari ALL kampanye sampeyan bebarengan. Brax's Native Power Editor ngidini sampeyan ngganti aspek kampanye sampeyan (ing editor gaya spreadsheet sing wis dikenal) kanggo diluncurake lan optimasi sing luwih cepet.
  • Ngoptimalake kanthi otomatis adhedhasar kinerja – Setel sawetara aturan prasaja, lan Brax bakal ngoptimalake kinerja iklan kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nyetel KPI apa wae, saka "wektu ing situs" dadi "biaya saben tumindak" - tegese gampang banget kanggo ngaso iklan kanthi keterlibatan sing kurang, menehi ganjaran panggonan sing apik, ora kalebu panggonan sing ala, lan liya-liyane.
  • Tes Kreatif ing Kampanye lan Jaringan – A/B nyoba variasi kreatif kanggo saben isi ing kampanye lan jaringan.
  • Nggawe Keputusan Adhedhasar Data sing Bisa Dilacak lan Dipercaya – Ngucapake pamit kanggo data reged saka kesalahan manungsa, lan boroske media mbuwang adhedhasar asumsi luput. Kanthi Brax, sampeyan nemtokake tag pelacakan sapisan kanggo data sing akurat lan konsisten ing salawas-lawase. Gunakake makro kanggo nglebokake jeneng kampanye, ID iklan, lan ID penerbit kanthi dinamis.
  • Ngatur Akses lan Idin Tim - Ngatur macem-macem pangguna lan tingkat ijin kanthi lancar. Ngidini akses miturut peran, organisasi, utawa kampanye. Deleng kegiatan miturut pangguna supaya sampeyan bisa ndeleng sapa sing nindakake kapan, lan mbusak akses tanpa ngganti tembung sandhi. 
  • Ukur Bener ROAS saka Iklan Native Panjenengan - Brax menehi pangerten sing luwih apik babagan kinerja asli kanggo perusahaan sampeyan. Ngimpor lan nggabungake data saka sistem sing wis ana, kalebu Google Analytics - lan ndeleng kinerja ing kampanye, konten, lan penerbit kapan wae sampeyan pengin.

Miwiti Uji Coba Brax Gratis 14 Dina

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Brax lan aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.