Pemantauan Media Sosial Brandwatch

logo brandwatch

Pemasar kadhang kala nggunakake alat kaya Google Alerts kanggo ngawasi merek. Masalah karo Lansiran Google yaiku akeh konten ing media sosial sing ora diidentifikasi, diindeks lan ditemokake kaya kedadeyan kasebut. Perusahaan kudu langsung nanggapi panjaluk. Ana kemungkinan banget yen sampeyan bakal kelangan obrolan sing kedadeyan yen sampeyan ora nggunakake alat ngawasi media sosial wektu nyata.

Brandwatch nampilake sawetara alasan tambahan kenapa perusahaan investasi ing solusi ngawasi Media Sosial:

  • Kanggo ngawasi reputasi Brand, lan pesaing
  • Kanggo njawab keluhan pelanggan lan pitakon ing Web
  • Kanggo nggabungake saran pelanggan lan mbantu pangembangan produk
  • Kanggo ndhukung komunitas online sampeyan
  • Kanggo nyegah lan nyuda jangkoan negatif
  • Kanggo promosi produk sampeyan kanthi luwih apik
  • Kanggo riset pasar

Piranti sing canggih kaya Brandwatch bisa nyaring, nggolongake lan njupuk indikator kunci sajrone aliran obrolan wektu nyata sing kedadeyan ing media sosial. Mangkene ringkesan proses canggih sing dikatutake supaya data ngawasi lan nglaporake migunani lan akurat:

Proses Pemantauan Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.