Brandmentions: Monitoring Reputasi, Analisis Sentimen, lan Tandha kanggo Telusuran lan Disebut Media Sosial

Pemantauan Reputasi Brandmentions, Search, Media Sosial, lan Analisis Sentimen

Nalika umume platform teknologi pemasaran kanggo ngawasi reputasi lan analisis sentimen pancen murni ing media sosial, Jeneng minangka sumber lengkap kanggo ngawasi utawa nyebutake merek sampeyan kanthi online.

Properti digital apa wae sing ana gandhengane karo situs sampeyan utawa nyebutake merek, produk, hashtag, utawa jeneng karyawan sampeyan… bakal diawasi lan dilacak. Lan platform Brandmentions nyedhiyakake tandha, pelacakan, lan analisis sentimen. Jeneng mbisakake bisnis kanggo:

  • Mbangun Hubungan Terlibat - Temokake lan gabung karo pelanggan lan pengaruh utama ing ceruk sing bakal menehi paparan merek sing luwih gedhe & wawasan sing apik babagan target pasar.
  • Ndarbeni lan Tetep Pelanggan - Ngerteni minat inti pelanggan lan nggawe produk sing bakal cocog karo kabutuhan lan kekarepan sing pas. BrandMentions ngandhani sampeyan babagan babagan babagan promosi produk lan golek pelanggan anyar.
  • Ngatur Reputasi Merek - Kanthi tansah ngerti sapa sing ngomong babagan sampeyan lan apa, sampeyan bisa ngerti lan nglindhungi reputasi sampeyan ing pasar sing kompetitif.

BrandMentions wis dadi alat sing dibutuhake kanggo ngukur sukses kampanye pemasaran. Kita kerja keras kanggo nggawe kesadaran merek online, lan ora ana alat liyane sing wis dites nemokake akeh sebutan sing relevan kaya BrandMentions. Disaranake banget!

Mark Traphagen, Direktur Senior Penginjilan Merek ing Kuil Batu

Bebarengan karo situs web, Jeneng ngawasi lan nyekel sebutan media sosial ing LinkedIn, Reddit, Facebook, Foursquare, Twitter, Pinterest, lan Youtube.

Fitur Brandmentions Kalebu:

  • Pemantauan Web lan Sosial - Pantau kabeh sing dicritakake babagan perusahaan utawa produk sampeyan ing kabeh saluran sing penting, web utawa media sosial. Merek Mentions nggawe sampeyan nganyari karo kabeh penting ing pasar lan apa wae sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan, menehi tandha wektu nyata langsung menyang kothak mlebu.

ngrungokake sosial web

  • Mata-mata Pesaing - Nganalisa strategi pesaing ora mung minangka pilihan. Minangka bagean penting saka strategi pertumbuhan sampeyan. Yen sampeyan bisa ngerteni babagan bisnis lan pesaing sampeyan, luwih akeh sampeyan bisa sinau, adaptasi, lan pungkasane bakal berkembang. Sampeyan saiki bisa ndelok para pesaing saka macem-macem sudhut lan duwe tampilan sing luwih jelas babagan endi sejatine kompetisi.

spionase pesaing

  • Notifikasi Wektu Nyata - Temokake sapa sing nyebutake sampeyan lan nalika dheweke ngerti. BrandMentions menehi notifikasi wektu nyata saben sampeyan entuk sebutan utawa tautan anyar. Sampeyan saiki duwe akses cepet menyang kabeh data kritis sing ana gandhengane karo merek sampeyan ing web lan jaringan sosial.

kabar nyata wektu

Akun Brandmentions Kula

Aku wis nggunakake Jeneng suwene rong wulan saiki pancen hebat banget. Kemampuan kanggo ngawasi kabeh ing siji platform migunani banget. Nyatane mung sawetara menit kanggo nyiyapake akun lan nambah sawetara topik (uga situsku) kanggo dirungokake.

Jeneng - Martech Zone

Email email lengkap sing ditampa yaiku apa sing kudu dakdeleng lan ditanggepi samubarang situs kanthi jeneng utawa URL:

Tandha Email kanggo Brand utawa URL kasebut

Wiwit wiwit digunakake Jeneng, Aku wis:

  • Ngidentifikasi publikasi liyane sing nyolong kontenku. Dheweke wis ngilangi konten kasebut lan ora nerbitake publikasi maneh.
  • Ngidentifikasi sawetara marketing influencers sing wis nuduhake konten sing durung dakikuti utawa ora nuduhake apresiasi.
  • Ngidentifikasi sawetara situs web sing pamicara liyane wis diwawancara utawa nulis - menehi kesempatan kanggo aku entuk paparan tambahan.

Aku ora prihatin karo analisis sentimen amarga publikasi ora nulis layanan utawa kontroversial. Nanging, yen sampeyan adol produk utawa layanan, pangerten manawa sentimen babagan merek sampeyan positif utawa negatif iku penting banget kanggo sukses bisnis sampeyan kanthi umum.

Miwiti Uji Coba Brandmention Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.