Brand24: Nggunakake Ngrungokake Sosial kanggo Nglindhungi lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

ngawasi sosial merek24

Kita bubar ngobrol karo klien babagan nggunakake media sosial lan aku rada kaget amarga negatife. Dheweke sajujure ngrasa yen mbuang-buang wektu, dheweke ora bisa entuk asil bisnis karo para pelanggan sing nongkrong ing Facebook lan situs liyane. Pancen ora yakin manawa iki isih kapercayan umum dening bisnis sawise dasawarsa sinau babagan cara nggunakake strategi lan alat kanggo mbantu. Mung 24% merek sing ujar bener ngrungokake sosial

Apa Rungokake Sosial?

Ngrungokake sosial minangka proses nggunakake alat ngawasi wektu nyata kanggo ngrungokake nyebutake merek, produk, wong utawa industri kanthi online, uga ngukur sebutan kanthi suwe. Piranti khusus dibutuhake amarga mesin telusuran ora nglaporake informasi iki kanthi nyata - asring uga ngilangi mayoritas obrolan ing situs media sosial.

Daripada ora ngerti babagan presentasi statistik sing nggegirisi, kita mung nuduhake cara kerjane. Kita wis nyoba Brand24 suwene luwih saka sewulan saiki lan seneng gampang nyiyapake lan ngawasi merek, wong, produk lan industri dhewe liwat platform - banjur diwenehi tandha yen ana kesempatan. Brand24 duwe antarmuka sing resik banget, terjangkau, lan duwe tandha email lengkap.

merek24 moyoki

Nggunakake Ngrungokake Sosial kanggo Nglindhungi lan Ngembangake Bisnis

Kita nuduhake marang klien cara nggunakake media sosial kanggo kepentingan bisnis, kanthi mbukak pirang-pirang skenario:

  1. Service - kita mbukak sawetara pitakon lan ngerti endi merek sing wis kasebut online, nanging ora ana sing menehi tanggepan. Minangka kesempatan sing ilang kanggo ndhisiki kahanan sing negatif lan mbantu salah sawijining pelanggan metu ... nanging dheweke ora kejawab. Perusahaan ora ngerti yen pacelathon kedadeyan nalika ora ditandhani langsung ing obrolan kasebut.
  2. Sales - kita mbukak pitakon babagan layanan lan nuduhake ing endi sawetara calon pelanggan online takon babagan layanan sing ditawakake ... nanging tanggepan kabeh jaringan prospek sing nyoba menehi saran. Bayangake manawa salah sawijining tim sales wis entuk lan menehi saran profesional. Pelanggan anyar? 54% pemasar B2B ujar manawa wis ngasilake media sosial
  3. promosi - perusahaan kasebut nekani sawetara acara industri nalika promosi layanane. Kita nuduhake dheweke ing endi wong liya ing industri kasebut nggawe rapat sing dijadwalake karo calon pelanggan sadurunge acara kasebut liwat media sosial. 93% keputusan tuku para pembeli dipengaruhi media sosial
  4. Marketing - perusahaan kasebut nindakake pemasaran tradisional nanging ora nate njaluk wong menyang situs kasebut kanggo informasi luwih lengkap. Ing situs kasebut, dheweke duwe ebook lan sumber daya liyane, nanging ora bisa promosi online. Kita nuduhake kepiye para pesaing sukses promosi konten lan nyopir pituduh menyang kaca kebangkrutan.
  5. Retensi - Kita nuduhake perusahaan manawa perusahaan liyane ngrewangi klien online ing tampilan umum, menehi dhukungan gedhe liwat saluran apa wae ... kaya sing dikarepake pelanggan. Ora mung sarana nahan pelanggan, nanging ngidini calon pelanggan liyane ndeleng layanan sing apik. Mung 39% bisnis nglaporake nggunakake data lan pola prilaku pelanggan kanggo mbentuk strategi pemasaran
  6. pemahaman - kita takon kepiye carane entuk umpan balik babagan produk lan layanan lan dheweke ujar manawa survey lan telpon kanthi berkala karo klien. Kita nuduhake carane bisa mbukak macem-macem survey ing media sosial kanggo entuk umpan balik sing aktif karo klien aktif tanpa mbuwang dhuwit. 76% pemasar ujar manawa kudu luwih fokus ing data supaya bisa sukses
  7. pengaruh - perusahaan kasebut duwe reseller lan mitra ing industri sing misuwur banget, nanging ora ngerti babagan ing ngisor iki lan pengaruhe sawetara wong lan perusahaan kasebut online. Kita nuduhake carane bisa nemokake lan njaluk pitulung saka para influencer kanggo nggayuh pamirsa sing relevan lan ora nggunakake pariwara.
  8. Reputasi - kita nuduhake carane bisa ngawasi lan nanggepi kritik negatif sing digawe online ing tampilan umum. Ora mung bisa nanggapi, nanging uga bisa menehi tanggepan sing ngidini calon pelanggan bisa ngerti carane ngatasi kahanan kasebut.
  9. reviews - kita nyedhiyakake pirang-pirang situs review niche ing industri, sawetara sing ora ngerti. Kita ditemokake nalika nindakake riset babagan pesaing sing kasebut. 90% konsumen dipercaya karo rekomendasi rekan luwih saka 14% sing dipercaya pariwara
  10. Content - nalika nuduhake interaksi para pesaing, kita bisa ngenali sawetara obrolan rinci sing dadi perhatian - kesempatan sing pas kanggo nulis ebook utawa ngeculake infographic.
  11. Panelusuran Organik - kita nuduhake kepiye cara nuduhake infografis nyebabake penyebutan, sing nyebabake situs liyane nuduhake, ngasilake link sing relevan banget lan otoritatif sing nyebabake peringkat telusuran organik.
  12. Lowongan - kita nuduhake carane bisa miwiti nargetake lan narik bakat menyang perusahaan liwat media sosial.
  13. Trends - kita nuduhake carane topik ing industri padha tuwuh utawa nyuda suwe-suwe, supaya bisa nggawe keputusan pasar lan pemasaran sing luwih apik babagan produk lan layanane.
  14. Networking - Kita nuduhake manawa umume ora akeh wong sing ngetutake merek, kaca, utawa wong ing media sosial - yaiku cara nggawe sambungan menyang jaringan prospek anyar.

Miwiti Uji Coba Brand24 Gratis

Yen perusahaan sampeyan urip slack, Brand24 duwe integrasi sing apik. Luwih apik maneh, dheweke entuk hebat banget app mobile uga.

aplikasi seluler brand24

Statistik ngrungokake sosial saka B2C

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.