Video: Apa sing diarani Brand?

branding godfrey

Asosiasi Pemasaran Amerika (AMA) nemtokake merek minangka jeneng, istilah, desain, simbol, utawa fitur liyane sing ngidhentifikasi barang utawa jasa siji adol beda karo sing adol liyane.

Ora angel golek pitakon sing luwih gampang: Sapa sampeyan? Napa perusahaan sampeyan ana? Apa sing nggawe sampeyan beda karo kompetisi? Nanging, iki minangka sawetara pitakon paling angel sing bisa dijawab bisnis. Kanggo alesan sing apik uga. Dheweke dadi pusat bisnis, nilai inti lan tujuan utamane. Lan eksistensine ing pasar sing kompetitif.

Wong ing Godfrey nggabungake infographic video sing apik babagan merek:

Sampeyan bisa ndownload salinan PDF Branding sing wis rampung ing kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.