Tips Kanggo Merek Ngisi Panganan Twitter Seimbang

merek tips twitter

Kita wis nindakake sawetara perkara kanggo nambah keterlibatan Twitter kita bubar. Aku yakin manawa tim ing Twitter wis luwih agresif kanggo ningkatake kualitas lan nendhang spammer ... lan saiki wis ditampilake. Ing Martech Zone twitter akun, kita wis ngupayakake golek lan ngetutake akun anyar, nuduhake informasi populer ing saindenging jagad, nambah foto lan video kanggo ngencengi keterlibatan, lan ngawasi nglaporake kanthi luwih cedhak.

Merek AS rata-rata ngirim 221 tweet seminggu. Saben tweet minangka kesempatan kanggo cocog langsung karo pelanggan; nanging yen mung promosi dhewe, merek bisa ngilangi perhatian para pamirsa. Kasunyatane, 61% wong ujar manawa bakal ngilangi hubungan sosiale karo merek sing ora menehi konten sing relevan. Proporsi sing tepat beda-beda gumantung karo bisnis, saben dina lan uga menit demi menit - campuran konten sing dikurasi kanthi cerdas lan integral bakal nggawe merek sing kuwat kanthi kehadiran sosial sing sehat. Sproutsocial: Apa Sampeyan Nggawe Panganan Twitter Sehat?

Infographic iki nerangake keseimbangan tujuan tweets sampeyan. Aja lali uga nuduhake macem-macem jinis tweet… Umpan Twitter dadi mboseni nalika mung judhul lan tautan sing ora ana enteke. Tambah sawetara obrolan tanpa link, upload foto langsung saka aplikasi Twitter, lan link akun Youtube sampeyan kanggo autopublish menyang Twitter. Lan yen sampeyan kelangan pengikut, priksa infographic sing misuwur banget, Napa Wong Mbukak Pungkasan Sampeyan Ing Twitter.

sampeyan-njaga-feed-sehat-twitter-sehat

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.