Tips kanggo Ngindhari Dendam Merek karo Strategi Email

duka

Kita bubar nerbitake infographic ing burnout survey ing endi pelanggan dadi resisten kanggo terus diluncurake karo survey. Iki minangka analisis apik sing diwenehake dening Pesenan email babagan kepiye carane bombarding pelanggan bisa nyebabake nesu merek.

The YouGov lan Pesenan email riset takon marang para konsumen babagan pendapat babagan korespondensi pemasaran, lan menehi gambaran babagan kesalahan sing bisa ditindakake para pemasar sing bisa nuwuhake nesu merek. Panliten kasebut ditemokake:

  • 75% nglaporake yen dheweke bakal nesu karo merek sawise dikeboni email
  • 71% nyebutake nampa pesen sing ora dijaluk amarga dadi nesu
  • 50% rumangsa salah jeneng dadi sebabe supaya ora mikir babagan merek
  • 40% ujar manawa salah jinis kelamin bakal duwe pengaruh negatif

Kanthi pamisahan lan penargetan sing luwih apik, para pemasar bisa ngindhari jebakan kasebut, nanging iki minangka tantangan nalika konsumen tetep ora gelem menehi informasi dhasar:

  • Mung 28% sing nuduhake bakal gelem nuduhake jenenge
  • Mung 37% sing gelem nuduhake umur
  • Mung 38% persen sing bakal ngumumake jenis kelamine

Tips paling apik kanggo nggawe kampanye pemasaran email sing cerdas

  • Gunakake teknologi kanggo ngatasi kesenjangan ing antarane merek lan para pelanggan: Saben interaksi sing ditindakake pelanggan karo bisnis online, wiwit browsing ing situs web, nganti mbukak lan klik email, menyang tweet, utawa tuku ing toko bisa dijupuk kanggo ngasilake data sing terkenal. Dina iki ana generasi piranti lunak anyar sing khusus mbantu bisnis ngerti data sing diarani Intelijen Pelanggan. Teknologi CI ngidini para pemasar nggawe pemasaran sing ditarget lan dipersonalisasi adhedhasar profil konsumen khas lan / utawa interaksi sadurunge karo merek kanthi merek.
  • Kenali pelanggan sampeyan: Pelanggan minangka individu lan pemasar online kudu nggawe hubungan siji-siji karo dheweke. Kanthi ngembangake pesen sing dituju, merek online duwe kesempatan kanggo ngesanake para pelanggan kanthi ilmu. Liwat tutul pribadi iki, perusahaan bisa komunikasi kanthi cara sing relevan lan luwih menarik.
  • Insentivasi pelanggan sampeyan: Pelanggan kudu dibujuk supaya menehi data. Nggunakake kompetisi lan tawaran dhuwit kanggo narik kawigaten bakal mbantu ngrasakake entuk manfaat saka nuduhake data.
  • Judhul lan subyek email: Saben ajakan tumindak kudu ngiyatake regane tumindak kasebut, mula aja melu-melu, nggawe semangat lan nggawe pengalaman sing dirasakake merek sampeyan. Seruan tumindak kasebut kudu dikirim ing baris subjek lan dikuatake ing konten ing email. Iki minangka kesan pertama lan relevan karo baris subjek bakal nemtokake manawa email bakal dibukak utawa bakal tetep ilang ing kothak mlebu.
  • Ngatur penawaran sampeyan: Aja nganti intelijen pelanggan dadi sia-sia. Prilaku lan informasi tuku sadurunge sing diwenehake pelanggan liwat wektu bisa digunakake kanggo nggawe kampanye sing ditarget. Personalisasi tawaran sampeyan bisa uga tegese bedane antarane klik lan adol.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.