Playbook Merek Sampeyan Kanggo Ngirim Musim Liburan sing Sukses 2020

Playbook Merek: Musim Liburan 2020

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang urip kaya sing wis dingerteni. Norma kegiatan lan pilihan saben dinane, kalebu apa sing kita tuku lan kepiye cara nindakake, wis ganti tanpa tandha-tandha bali maneh menyang cara lawas. Ngerti preinan wis cedhak, bisa ngerti lan ngantisipasi tumindak konsumen sajrone wektu sing rame banget ing taun iki bakal dadi kunci kanggo ngrampungake pengalaman blanja sing sukses ing lingkungan sing ora bisa diprediksi. 

Sadurunge nggawe strategi sing sampurna, luwih dhisik kudu dipikirake sawetara prekara sing paling penting saka prilaku konsumen wiwit paruh pertama taun 2020, lan apa implikasine kanggo para pemasar lan merek. Contone, nalika panemune pandemi COVID-19, pengecer ndeleng kenaikan belanja online lan saluran omni amarga masarakat milih praktik tuku sing luwih aman lan luwih trep. Kasunyatane, dibandhingake blanja liburan taun kepungkur, konsumen dikabarake 49% luwih seneng blanja kanthi online lan 31% luwih seneng blanja ing aplikasi. Ing sawetara aspek para pemasar kudu eling manawa musim iki, luwih saka liyane sadurunge, bakal dadi preinan digital. 

Luwih, data kuitansi InMarket lan kertu kredit nuduhake manawa konsumen entuk rega sing ana gandhengane karo merek sing paling dikenal sajrone wektu sing durung mesthi kasebut. Kasunyatane, merek label pribadi ditampilake saya misuwur ing kabeh klompok penghasilan, kalebu sing ngasilake luwih saka 100K saben taun, lan mbuwang merek akrab kanthi akeh tambah akeh nalika pelanggan bali menyang jeneng akrab kanthi rega regane minangka pilihan sing disenengi.  

Priksa InMarket InSights

Elingi pangowahan kasebut sejajar karo nggunakake strategi kampanye sing efektif bakal dadi kunci kanggo ngetrapake pengalaman blanja sing luwih pengaruh sing ngrampungake rame musim liburan, lan lam COVID-19 umume. Kayane, merek sing menang bakal mesthi ngerteni faktor-faktor kunci ing strategi kasebut:  

Ngerteni Pemirsa Target

Kaya kampanye apa wae, ngerteni target pamirsa lan prilaku sadurunge bakal dadi langkah utama kanggo nggayuh konsumen kanthi efektif nalika lagi prekara sing penting. Iki bakal penting banget ing wektu saiki, ing endi tindak tanduk lan kabutuhan blanja terus berkembang. Nggoleki pola kunjungan liwat data lokasi sing bersejarah mesthi dadi komponen inti kanggo proses nglumpukake informasi, nanging bakal mbuktekake luwih penting banget nalika musim liburan iki kanggo ngantisipasi perubahan pola belanja sing durung pernah ana sadurunge. Segmen utama kanggo ngenali musim iki bisa uga konsumen sing kasengsem ing pickup curbside, sing gampang ngganti prilaku tuku saluran kanthi pertimbangan pandemi, lan sing adaptasi karo lingkungan eksternal kanthi nggunakake hobi lan minat. 

Ngerteni konteks umume, lan bisa ngramal kabutuh lan prilaku pamirsa pungkasane kabeh usaha sing diupayakake, lan analisis data bakal terus muter ing proses iki. Mangkene, sajrone tahap nglumpukake info iki, 360-tampilan konsumen bakal dipikir nalika nganalisa prilaku blanja. Mung merek bakal bisa nggunakake wawasan kanthi efektif kanggo ngandhani kurva pangiriman kampanye.  

Nggunakake Multiple Channel ing Real-Time

Kanthi nambah pilihan kanggo belanja online lan omni-channel, nggunakake macem-macem saluran ing kampanye pemasaran sampeyan bakal dadi kunci kanggo melu macem-macem konsumen ing sawetara titik tutul kanthi real-time. 

Apa online, liwat seluler / ing app, utawa liwat TV sing gegandhengan, nggunakake teknik keterlibatan wektu nyata ing platform kasebut bakal penting kanggo ngirim lan nganalisis pengalaman 360 konsumen sajrone nggawe keputusan lan lelungan tuku. Amarga kesempatan keterlibatan digital mung tuwuh lembur sing luwih canggih, merek sing menang yaiku sing sinau cara nggunakake macem-macem platform kasebut kanggo nggayuh konsumen ing omah, ing plancongan lan ing toko nalika mbutuhake.  

Isi Kurasi Nalika Nawakake Gawe Tuku, Cepet, Trep

Ing iklim saiki, ngatasi swara kanthi konten sing narik kawigaten, relevan, lan memikat saiki dadi taruhan meja. Kanthi konsumen saya tambah waspada lan ragu-ragu mbuwang dhuwit kanggo tuku spontan, saiki dadi luwih penting manawa merek ngirim pesen sing ditarget hiper kanggo nggawe kapercayan, akrab, lan rasa migunani saka merek sing kanthi alami nulungi para pembeli nalika tuku. . Nalika nindakake iki, konversi tuku bakal dadi luwih gampang, lan sing penting, dhasar hubungan pelanggan jangka panjang bakal diwiwiti. 

Kajaba iku, merek kudu nambah olahpesen kanthi nggunakake teknologi lan nggampangake layanan tuku sing gampang, gampang lan gampang kayata pesen siji klik, fungsi klik kanggo keranjang, online kanggo ngeklik pilihan pickup lan tandha produk / inventaris. Liwat ngukur pengaruh saka upaya pariwara sadurunge lan kabiasaan offline lan tindak tanduk tuku, merek bakal luwih ngerti sapa konsumene lan jinis konten, olahpesen lan layanan sing nyebabake prilaku lan tuku sing dikarepake. Nindakake analisis sing lagi ditindakake iki ora mung bakal nggawe kampanye preinan sing sukses, nanging uga kampanye sabanjure.  

Elinga faktor-faktor kunci kasebut, nalika ngerteni owah-owahan anyar ing prilaku belanja minangka asil saka COVID-19, bakal penting banget supaya merek bisa sukses ing musim liburan iki ing kahanan sing durung pernah ana sadurunge. Nanging ngilangi swara putih saka kekacoan media lan nilai nyopir bakal dadi tantangan jangka panjang ngluwihi preinan amarga pasar dadi saksi gerakan menyang macem-macem saluran lan norma pertukaran bursa bisnis menyang katergantungan online. Sanajan sawetara wulan sabanjure bakal terus dadi wektu sing ora bisa ditebak kanggo bisnis, takeaway utama yaiku tambah akeh katergantungan kita marang wawasan sing didhukung data lan panggunaan solusi solusi iklan seni kanggo luwih ngerti prilaku konsumen lan nyambung ing level sing luwih jero , nggawe pengalaman sing luwih apik kanggo merek lan konsumen. 

Download Playbook Liburan InMarket 2020

Muga-muga sampeyan bisa sukses ing musim preinan, lan seneng blanja!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.