Persepsi Merek minangka Kunci Kanggo Pemasaran Sukses

Persepsi Merek

Nalika pisanan ngunjungi Chicago karo wong tuwaku pirang-pirang taun kepungkur, kita wajib ngunjungi Menara Sears (saiki dikenal minangka Willis Tower). Mlaku blok menyang bangunan lan ndeleng - sampeyan wiwit mikir babagan keajaiban teknik kasebut. 4.56 yuta kaki persegi bruto, dhuwure 110 lantai, butuh 3 taun kanggo mbangun lan nggunakake beton sing cukup kanggo nggawe dalan gedhe wolung jalur, dawane limang mil.

Banjur sampeyan menyang elevator lan munggah 103 jubin menyang Skydeck. Nalika iku, 1453 kaki ing ndhuwur lemah, sampeyan lali karo bangunan kasebut. Nggoleki Chicago, Lake Michigan, lan cakrawala nggawe sampeyan adoh. Persepsi babar pisan diganti saka dhasar bangunan menyang sisih ndhuwur.

Tampilan udara ing Chicago, Illinois katon sisih lor saka Sears To

Ana masalah karo pemahaman ... cenderung nggawe kita kesasar. Yen sampeyan mesthi ngadeg ing sisih ngisor Menara Willis, sampeyan ora bakal seneng banget karo kutha sing hebat. Kita cenderung nindakake iki minangka pemasar. Kita cenderung nyedhiyakake perusahaan utawa produk utawa layanan minangka pusat urip para pelanggan. Kita ngira yen iki bangunan paling gedhe ing saindenging jagad. Kita bisa uga gedhe, nanging kutha - sampeyan kalebu salah siji saka ewonan bangunan.

Kadhangkala, klien takon babagan nggawe jaringan sosial pribadi lan pelanggan. Dheweke kaget banget yen ora ngandhani yen dheweke ora penting. Dheweke entuk ewonan klien sing ana, sing misuwur ing industri, ahli sing ana ing staf, nomer telpon sing dipikolehi, nomer hits ing situs web, yada, yada, yada. Dheweke ngluncurake jaringan ... ora ana sing peduli. Ora ana sing teka. Saiki wis entuk ego lan dheweke isin ... mula nindakake perkara kaya meksa pelanggan nggunakake jaringan kanggo dhukungan, mlebu kanthi otomatis, lan meksa manajer sing tanggung jawab kanggo nambah sepira gedhene jaringan kasebut. Sungkup

Yen dheweke ngerti persepsi klien, dheweke ora bakal uwal saka dalan kasebut. Dheweke bakal ngerti manawa bagean kasebut minangka bagean cilik saka dina kerja para pelanggan. Mbok manawa dheweke mlebu ing slot 15 menit seminggu sepisan sing wis disisihake pelanggan kanggo nggunakake produke. Yen ngerti pangerten pelanggan, bisa uga bakal tetep prigel lan responsif karo kabutuhane klien tinimbang investasi ing barang sing ora dibutuhake utawa dikarepake para pelanggan. Ora nggawe jaringan sosial, bisa uga nggawe editor sing luwih apik, bagean FAQ, utawa nggawe video tambahan babagan cara nggunakake alat sing paling apik.

Persepsi ora mung ngrungokake pelanggan, nanging ngerti babagan bisnis miturut perspektif:

  • Ngerti kepiye, kapan, lan kenapa dheweke nggunakake sampeyan.
  • Ngerti apa sing disenengi karo sampeyan lan sing nggawe dheweke frustasi.
  • Ngerti apa sing bakal nggawe urip luwih gampang digarap sampeyan.
  • Ngerti carane sampeyan bisa nyedhiyani dheweke luwih akeh regane.

Yen sampeyan ngerti, gunakake pendekatan kasebut ing pemasaran. Mungkin sampeyan luwih becik ora ndhaptar 438 fitur sing sampeyan tambahake ing rilis paling anyar - lan luwih milih manawa sampeyan ngerti manawa para pelanggan sibuk karo tugas sing luwih penting ... nanging sajrone 15 menit dheweke butuh sampeyan, sampeyan mesthi ana ing kono .

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju banget karo sampeyan Douglas! Kajaba sampeyan ngerti klien lan apa peran sampeyan ing urip, sampeyan ora bisa nggawe kampanye pemasaran sing sukses. Persepsi babagan perusahaan sampeyan penting supaya sukses ing pasar sing angel.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.