Brand.net: Iklan Tampilan Geografis lan Data sing Didhasarake

jaring merek

Wingi aku mangan awan karo kanca apik Troy Bruinsma, eksekutif penjualan lan pemasaran. Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggarap kampanye email langsung kanggo Troy nalika dheweke kerja ing perusahaan kabel. Nggunakake reresik data, data pelanggan, data langganan, data demografi, lan TON kerja ... kita bisa nggawe profil pelanggan sing saiki lan ngenali, miturut kluwarga, kulawarga sing luwih seneng langganan paket utawa saluran kabel tartamtu. Iku strategi sing luar biasa!

Maju lan saiki Troy ngupayakake Valassis, lan ngenalake aku babagan apa sing wis ditindakake karo Brand.net. Brand.net duwe solusi pemasaran digital sing ngemot macem-macem 2,000+ sumber data proprietari lan sindikasi sing ora ana tandhingane - disusun dadi siji platform jaringan iklan.

kanthi Brand.net, pengiklan diwenehi kekuwatan kanggo nggayuh pamirsa sing ditargetake kanthi skala saindhenging kualitas, tampilan kanthi dampak dhuwur, video lan lingkungan seluler. Brand.net kanthi konsisten ngluwihi target kampanye sing paling penting kanggo para pengiklan merek, menehi sukses liwat keterlibatan online, kesadaran lan tuku offline.

Sistem kasebut ditapis nganti malah dadi Zona Target Target ... biasane wilayah alamat IP sing ngidini para pengiklan nampilake pariwara ing zona geografis sing ditarget mikro. Kaya sing dijelasake Troy, iki bisa nyedhiyakake dealer otomatis kanggo profil pelanggan lan nampilake pariwara ing situs sing relevan ing saindhenging jaringan iklan khusus kanggo wong sing adoh saka dununge.

Wah… bayangna! Jaringan pariwara digawe kanggo ngenali, target lan nyambungake pengiklan menyang prospek sing paling apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.