Kasampurnan Brand Wis Mati

merek polisi kerusuhan

Ing sawetara minggu kepungkur aku ngobrol karo sawetara perusahaan sing nyoba nyusun strategi kanggo ngatasi asil mesin telusuran negatif babagan perusahaan, produk utawa layanane. Iku biyen bisa kanggo njaga merek sing sampurna taun kepungkur. Yen ana kedadeyan sing ora apik, sampeyan bisa mbayar kanggo nyingkirake masalah utawa nyapu ing ngisor karpet supaya ora ana sing bisa nemokake.

Iki ora bisa digunakake maneh. Keunggulan jaringan sosial, situs review bisnis lan blogging nyedhiyakake pelanggan sing pedhang kanthi pedhang gedhe kanggo nyerang merek sampeyan. Pelanggan kerusuhan (kadang amarga alasan) lan manajer merek rumangsa ora kuwat.

Sampurna merek wis mati.

Iki dudu pilihan maneh manajer merek utawa CMO kanggo njaga integritas merek. Saiki dadi tanggung jawab saben karyawan ing organisasi. Aja nyoba ngilangi tongkat gedhe utawa gas mata air mata. Siji pengacara perusahaan sing kebanjiran ngirim a mandek lan deseni bisa nyetel ing Efek Streisand ing gerakan.

Perusahaan-perusahaan kasebut nganggep aku ora berdaya, pengin aku yakin manawa bisa ndandani masalah sing. Ora bisa kaya ngono. Ora bakal bisa mlaku kaya ngono maneh. Sampurna merek wis mati. Manajemen reputasi, transparansi, lan layanan pelanggan sing apik minangka peralatan protèktif manajer merek. Yen perusahaan sampeyan pengin nggawe reputasi apik, diwiwiti layanan pelanggan gedhe.

Yen sampeyan pengin mateni a ala crita ing kaca asil mesin telusuran, sampeyan kudu kerja luwih keras minangka perusahaan kanggo ngasilake apik crita nggawe kaca asil uga. Akeh, luwih angel.

Semono uga, dina manipulasi konsumen kaya-kaya nir tanpa pikiran wis kliwat. Para konsumen saiki maca, ngrungokake, ngrembug lan riset babagan keputusan tuku. Warta sing apik yaiku para konsumen aja ngarep-arep kasampurnan maneh ... nanging dheweke ngarep-arep kejujuran. Yen sampeyan duwe kaca rating produk sing kebak karo 5-bintang, sawetara riset ditampilake manawa konsumen ora bakal nemokake review sing dipercaya. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa uga bakal kelangan pelanggan yen merek katon sampurna. Wah

Brand Imperfection

Kita ora bisa ngontrol pesen kajaba kita bisa memenuhi apa sing diarepake dening merek. Kita ora bisa nutupi kesalahan maneh, kita kudu mbukak babagan kasebut. Umur saka cacat merek ana ing antarane kita - lan supaya sukses, kita kudu mbukak lan jujur ​​babagan produk lan layanan… apik utawa ala. Nalika perusahaan sampeyan ora cocog karo pangarepan (sing bakal kelakon), sampeyan kudu reaksi kanthi cepet kanggo mbenerake masalah kasebut. Nanging, sampeyan bakal menehi saran supaya sampeyan nanggapi negativitas ing turf dhewe. Arahkan lalu lintas ing ngendi sampeyan duwe mikropon tinimbang menehi hadiah kanggo sumber sing bisa uga ora pantes dadi sorotan.

Yen perusahaan sampeyan duwe asil mesin telusuran sing negatif, dorong pelanggan sing dadi juara merek sampeyan kanggo promosi sampeyan ing situs dhewe, profil, jaringan lan / utawa blog. Sampeyan ora bisa nyingkirake apa-apa sing negatif ing Internet maneh, nanging sampeyan bisa promosi positif.

Yen perusahaan sesuai karo sing dikarepake, sampeyan bakal luwih gampang ngatur merek kanthi efektif.

One comment

  1. 1

    Posisi apik Doug. Aku ora bisa setuju karo sampeyan luwih akeh. Lansekap manajer merek wis ganti seneng utawa ora. Dheweke (lan kita) bakal sukses lan gagal kanthi kabisan lan jujur ​​babagan produk lan layanane? apik, ala, utawa ora peduli.

    jascha
    @kaykas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.