Nggunakake TV kanggo Angkat Merek

merek televisi

Narik pelanggan anyar nalika nambah gambar merek sakabèhé minangka tantangan terus-terusan kanggo para pemasar. Kanthi lanskap media sing fragmen lan gangguan multi-skrining, angel disetel karo kepinginan konsumen kanthi olahpesen sing dituju. Pemasar ngadhepi tantangan iki asring nguripake pendekatan "mbuwang ing tembok kanggo ndeleng manawa tetep", tinimbang strategi sing luwih apik.

Bagéan saka strategi iki isih kudu kalebu kampanye iklan TV, sing terus mbenerake awake dhewe minangka media sing bisa adol produk lan menehi reputasi reputasi sing luwih dhuwur. TV tetep relevan sanajan ing wektu sing beda-beda, lan para pemasar cerdas kanthi strategis ngupayakake TV kanggo entuk sawetara target lan metrik.

Nemtokake "Angkat Merek"

Kanggo konteks topik iki, "angkat merek" minangka paningkatan positif babagan pamirsa ndeleng perusahaan lan sepira kerepe dheweke mikir - ukuran "lengket." Kebutuhan kanggo lift iki penting kanggo akeh merek, utamane produsen rumah tangga lan perusahaan liyane sing ngasilake produk produk sing gegandhengan. Pemasar ing perusahaan kasebut mbutuhake jaminan manawa kampanye ora mung nyengkuyung penjualan "Produk XYZ" nanging uga menehi kesan positif marang para pamirsa babagan merek kasebut lan produk liyane. Nalika para pemasar ngembangake fokus lan metrik sing mbesukake penjualan kanggo mung siji produk, luwih bisa ngukur ROI sejatine lan pengaruh kampanye. Lan kanthi informasi kasebut, banjur bisa nyetel kreatif lan penempatan kampanye mbesuk supaya bisa nambah metrik angkat merek.

Tambah Nggunakake Metode Angkat Merek

Nalika biasane digunakake ing TV, "angkat merek" saiki nggawe lingkungan video digital. Nielsen bubar ngluncurake Efek Merek Digital sing ngukur "angkat merek kanthi metrik penempatan" sing miturut perusahaan nawakake pelaporan granular babagan penempatan iklan amarga ana hubungane karo kinerja situs. Aleck Schleider nulis ing Mbalik Dhasar: Napa Pengukuran Angkat Merek Ora Bakal Ilang Mode iku:

Ing pasar saiki, supaya konsumen tuku apa-apa ora gampang, nanging ing umume kedadeyan bakal diwiwiti kanthi nambah kesadaran babagan produk, sing - pungkasane liwat frekuensi lan olahpesen - bisa nyebabake maksud.

Dheweke nambahake manawa kesadaran merek kudu dadi target utama yaiku dadi driver mengko kanggo tuku.

Pemasar kudu nyetel kreatif TV kanggo nyakup konten merek umum, nalika olahpesen mbahas babagan mupangat / mupangat / eksklusivitas / integritas merek uga mupangat produk. Utamane kanggo para pemasar sing adol macem-macem produk, mesthine ora mung fokus ing sak baris tanpa uga ngrembug babagan proposal merek inti.

Ngenalake TV

Tantanganipun yaiku metrik kaiket karo perasaan lan persepsi pamirsa. Iki uga ngukur maksud lan sentimen, contone, kepiye pelanggan bakal menehi rekomendasi produk menyang wong liya, lan kepiye pengaruh ing merek lan penjualan langsung sing luwih jembar. TV diwiwiti ing kene amarga iku medium sing cocog kanggo mindhah pemasaran produk siji kepungkur lan ngasilake panggunaan merek kanthi sakabehe. Pemasar mesthi ditugasake kena pengaruh adol liwat kabeh saluran, lan TV nyedhiyakake cara kanggo ningkatake saluran kasebut liwat konten sing ditarget lan merek kreatif.

Kampanye kanthi sentris TV kanthi kreatif sing kuat lan ora duwe pengaruh lan campuran media sing pas bisa entuk jangkauan dawa. Dheweke ora mung bisa mengaruhi produk sing diiklanake nanging uga ngasilake minat tumrap produk sing saiki ora ditampilake ing kampanye kreatif utawa media lan mung gumantung karo upaya fokus merek.

Intine, konsumen nanggapi kreatif kanggo siji produk sing ditandhani karo pengecer tartamtu. Nanging, dheweke melu pemasaran karo kabeh produk ing kabeh pengecer sing ditandhani. George Leon, Wakil Presiden Senior Manajemen Media lan Akun ing Hawthorne Direct

Fenomena kasebut negesake perlune nggawe kreatif lan olahpesen sing mesthi menehi merek kanthi gaya sing dinamis lan dipercaya. Pemasar kudu njelajah tes A / B kanthi kreatif sentris produk dibandhingake karo push branding sing luwih jembar banjur mbandhingake asil sing cocog.

Tuladha Angkat Brand Real-World

Coba lini produk perangkat keras sing diluncurake ing Lowe's, The Home Depot, lan Menards. Kanggo pangukuran kampanye babagan penjualan ritel, ayo nganggep padha karo 8: 1 rasio efisiensi media (MER) lan produk ing kampanye duwe luwih saka 350 unit saben Target Ratings Point. Kajaba iku, angkat penjualan merek kanggo produk sing ora ditampilake ing kreatif saya tambah 200+ unit saben TRP. Kanggo konteks, TRP ditetepake minangka 1 persen pamirsa sing dituju (dudu total pamirsa) sing digayuh karo pariwara, lan minangka metrik sing mbantu kita ngerti pengaruh sejatine pariwara TV. Ing conto, ana dorongan kanggo produk sing ora diiklanake sing khas kampanye TV sing ditindakake kanthi apik.

Nalika para pemasar terus ngrancang strategi media 2017, mula ora kudu nglalekake kampanye TV. Nalika saluran video digital mesthi penting kanggo konsumen adhedhasar seluler, iklan TV strategis kanthi campuran media lan frekuensi sing tepat bisa nyebabake penjualan lan menehi merek ngunggahake mupangate.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.