Pengaruh Merek ing Keputusan Tuku Pelanggan

keputusan tuku pengaruh merek

Kita wis nulis lan ngomong akeh babagan atribusi lan keputusan tuku amarga ana hubungane karo produksi konten. Pangenalan merek duwe peran penting; bisa uga luwih saka sing sampeyan kira! Nalika sampeyan terus nggawe kesadaran merek sampeyan ing web, elinga manawa - sanajan konten bisa uga ora langsung nyebabake konversi - bisa nyebabake pangenalan merek. Yen ngarsane saya tambah lan merek dadi sumber sing dipercaya, drive prospek menyang konversi dadi luwih gampang suwe-suwe.

Apa sing diarani Merek?

Heidi Cohen duwe artikel apik nalika dheweke nuduhake 30 definisi sing beda kanggo apa sing diarani merek yaiku. Definisi saya kaya tumpang tindih kanggo akeh panemu.

Merek minangka identitas sing ana ing perusahaan, produk, utawa layanan sampeyan kanthi suwene wektu. Iki kalebu aspek visual lan komunikasi kaya sing ditegesake dening perusahaan, uga identitas sing dirasakake saka wong liya ing sanjabane perusahaan. Aspek visual kalebu logo, grafis, warna, swara, lan video. Aspek-aspek sing dikomunikasikan kalebu emosi, budaya, kepribadian, pengalaman, lan nurani perusahaan lan wong-wong sing ana ing njero.

Mangkene sawetara statistik utama babagan pengaruh merek babagan keputusan tuku konsumen:

  • Advocacy - 38% wong nyaranake merek kasebut seneng or tindakake ing media sosial.
  • Brand - 21% konsumen ujar manawa nggawe produk anyar amarga saka merek sing disenengi.
  • mata uang - 38% ibu luwih seneng tuku produk saka merek sing wanita liyane Kaya ing Facebook.
  • email Marketing - 64% responden bakal mbukak email yen dipercaya merek.
  • search - 16% nambahake kelingan merek nalika a merek sing diakoni muncul ing asil telusuran.
  • Media sosial - 77% obrolan merek ing media sosial yaiku wong sing golek saran, informasi, utawa pitulung.
  • Tembung Tutuk - merek sing menehi semangat intensitas emosional sing luwih dhuwur nampa pemasaran kaping 3 saka mulut ke mulut.

Kanthi merek duwe bobot banget babagan keputusan tuku, sing penting kanggo organisasi apa wae yaiku persepsi perusahaan sampeyan duwe pengaruh sing luar biasa. Iki tegese malah strategi pemasaran sing paling pengaruh sing disebar ing kabeh saluran bakal gagal karo layanan pelanggan sing elek utawa insiden sing ngrusak persepsi organisasi.

Pengaruh Merek ing Keputusan Tuku Pelanggan

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka cara sing apik babagan carane konten duwe peran gedhe ing merek. Ana sing kudu ngerti manawa nindakake pemasaran konten ora mung babagan ngowahi pengunjung situs dadi pelanggan. Iki uga bisa nggawe identitas merek lan nggawe pengunjung kasebut dadi penasehat merek. Salah sawijining cara kanggo nggawe iki yaiku priksa manawa sampeyan ngukur kinerja lan jangkauan kampanye lan carane wong nanggapi konten kanthi macem-macem cara, lan iki papan dashboard nglaporake pemasaran kaya Tapanalytic wis migunani banget.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.