Apa Sampeyan kudu Merek Media sing Dituduhake?

Depositphotos 19735551 s

Kita kerja sama karo akeh perusahaan teknologi pemasaran kanggo nggawe konten lan riset sing jero kanggo infografis, whitepaper, video lan strategi pemasaran konten kanthi sakabehe. Umume, kita mesthi nyoba nggunakake kekuwatane merek kasebut. Penting supaya swara lan visual digandhengake karo perusahaan utawa produk utawa layanan ing materi sing disebarake.

Sinau, merek sampeyan apa sing dadi prospek sampeyan nalika dheweke krungu jeneng merek sampeyan. Kabeh sing dianggep umum ngerti babagan penawaran merek jeneng sampeyan - kaloro kasunyatan (kayata ing kothak biru-endhog-biru robin), lan emosional (kayata romantis). Jeneng sampeyan kasedhiya kanthi obyektif; wong bisa ndeleng. Wis tetep. Nanging merek sampeyan mung ana ing pikirane wong liya. Jerry McLaughlin, Apa sing diarani Merek, Oalah?

Ing wektu liyane, kita ora milih merek media sing disebar. Asring nalika nggawe infografis. Media sing disebar kayata whitepaper lan infografis duwe kesempatan sing luwih gedhe kanggo dituduhake ing situs. Yen ditampilake minangka salah sawijining pariwara gedhe, mula ora bakal bisa nuduhake konten kasebut bareng. Sampeyan kudu nemtokake sepira kuwat kanggo merek konten sing disebarake lan apa bakal nyebabake kemampuane dituduhake.

Contone, kita wis nggarap a seri infografis kanggo Angie's List. Angie's List duwe merek sing dipercaya banget lan kuat ing web utawa ing njaba sing nggunakake merek ora bisa dipikirake. Wong bakal nuduhake konten kanthi gampang amarga bisa dipercaya lan bisa dingerteni. Priksa a Pandhuan kanggo Perawatan Gigi lan A Season by Season Guide kanggo Landscaping lan Lawn Care. Kita nggunakake merek, gaya lan logo Dhaptar Angie ing saben infografis:

perawatan-musim-lanskap-lan-pekarangan

Ing wektu liyane, kita kerja bareng karo perusahaan sing ora misuwur lan ora duwe merek sing kuat, mula fokus ing crita kasebut tinimbang merek perusahaan kanggo nggawe infographic sing kuat sing sukses, dituduhake kanthi akeh, lan ngarahake pangguna menyang kaca kebangkrutan supaya bisa fokus ing masalah tinimbang perusahaan. Kita malah nggunakake tema Halloween amarga infographic wis disetel ing sekitar Halloween!

carane-kanggo-nyegah-break-in

Fokus kita ing pungkasan yaiku supaya topik kasebut disebar tanpa branding gedhe banget sing bisa nggawe penerbit online ragu-ragu babagan nuduhake infographic. Lan iku bisa digunakake!

Nanging, ing wektu liyane, kita wis nggunakake seri infografis sing kanthi merek saben situs klien nanging ora terang-terangan ngiklanake merek kasebut. Kita pengin seri infographic kanggo nggawe otoritas ing industri kanthi tenang supaya penerbit nuduhake media lan ora ngerti manawa dheweke merek tenan ... katon kaya kabeh padha karo gaya. Kanthi saben infographic, distribusi tambah akeh. Sayange, klien (salah) mereken maneh sawise ninggalake kita lan dheweke ilang kabeh momentum sing wis digawe, mula aku ora bakal pamer.

Strategi jangka panjang iki, target kita supaya perusahaan iki dianggep minangka sumber keahlian ing industri. Kanthi tembung liya - kita nggunakake infografis kanggo mbangun merek, ora mung fokus.

Cara merek media sing disebar bisa menehi pengaruh gedhe marang kemampuan kanggo dituduhake. Merek sing kuat bisa mateni penerbit online - tanpa preduli kekuwatan video, infographic utawa whitepaper. Kita saben dina dipasang ing infografis ing industri pemasaran - lan kita asring nolak conto kasebut sing biasane dadi iklan raksasa. Penerbit ora pengin ngiklanake kanggo sampeyan, dheweke pengin nggunakake media hebat sing sampeyan gawe kanggo nambah nilai karo pamirsa. Sengaja ing ambane merek sing sampeyan gunakake nalika nggawe konten.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.