Apa Warna Ngomong Babagan Brand Sampeyan

Apa Warna Apa Babagan Brand Sampeyan sadurunge

Werna mesthi dadi topik sing apik banget lan dadi sawetara infografis paling populer sing wis dituduhake ing blog. Preferensi warna miturut jenis kelamin, warna logo saka web, lan apa ora dodolan pengaruhe warna kabeh wis infografis sing kita lakoni. Infographic iki saka Marketo lan Column Five nyedhiyakake perspektif sing beda… warna apa sing diarani babagan merek sampeyan.

Marketo: Merek sing paling misuwur ing saindenging jagad ditetepake kanthi warna. Pikirake lengkungan emas McDonald, jeneng Jet Blue, lan slogan UPS, Apa sing bisa ditindakake Brown kanggo sampeyan? Perusahaan-perusahaan kasebut, lan akeh liyane, kanthi strategis nggunakake warna ing logo, situs web, lan produk kanggo narik kawigaten para pelanggan.

Apa Warna Ngomong Babagan Brand Sampeyan

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.