Metrik Cabang: Ngonversi, Tuwuh lan Lacak Adopsi Aplikasi Seluler

apps mobile

Metrik Cabang nawakake platform sing mbantu sampeyan ngasilake link kampanye universal sing mbantu sampeyan entuk adopsi aplikasi seluler kanthi organik. Platforme bisa mbantu sampeyan:

  • Ngowahi pangguna situs web dadi pangguna aplikasi, nggunakake kaca teks-me-the-app utawa spanduk aplikasi universal
  • Mbantu tuwuh aplikasi sampeyan liwat kampanye rujukan, insentif, lan pembelaan.
  • Nambah tarif aktifitas aplikasi seluler kanthi login otomatis lan insentif.
  • Lacak metrik adopsi aplikasi kanthi akurat miturut saluran, pangguna utawa konten.

Kanthi nampilake SDK Cabang menyang aplikasi iPhone utawa Android, tautan Cabang ngliwati data referensi lan kontekstual liwat nginstal, supaya sampeyan bisa ngatur kabeh pengalaman app gumantung saka asal pangguna. Sampeyan bisa ngasilake sambutan pribadi nalika dirujuk karo kanca utawa nyedhiyakake macem-macem tawaran post-install kanggo pangguna liyane.

Dasbor Metrik Cabang

Platform kasebut nyedhiyakake sampeyan Analytics sampeyan kudu ngoptimalake kampanye download aplikasi kanthi ngukur saben saluran lan acara. Nggunakake link Cabang, sampeyan bisa ngirim pengunjung web menyang konten ing aplikasi kanthi lancar, sanajan aplikasi kasebut durung diinstal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.