Olahraga Brain - lan babagan Doug

Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan web yaiku nyebrang antarane seni lan program. Nalika sekolah menengah, aku dadi seniman sing seneng banget… mesthi nggambar apa-apa ing endi wae. Ing taun senior, aku melu kursus kuliah ing Industrial Drafting. Penyusunan kasebut njupuk sawetara kebebasan saka pensil, nanging aku pancen seneng presisi nyusun. Aku melu kelas nanging ora nate kuliah.

Nanging aku dadi anggota Angkatan Laut lan dadi Listrik. Umume wong kaget amarga jaman biyen nggawe aku dadi Pemasaran, Pemasaran Database, Desain Web, lan desain Aplikasi Web… nanging iki minangka evolusi alamiah. Logika lan disiplin sing dibutuhake kanggo nggarap mesin listrik lan elektronik industri menehi pengalaman logika lan pemecahan masalah sing apik banget. Iki pungkasane nggawe aku kuliah ing Teknologi Elektronik. Nalika semana, aku miwiti ngatasi masalah lan ngrancang program logika andha ing PLC (Controllers Logic Programmable). Sing nyebabake integrasi PC, Pemrograman, Integrasi Jaringan, lan Integrasi Database.

Aku seneng banget karo teknologi lan industri sing ana ing… Industri Koran. Aku pengin pindhah saka sisih Produksi bisnis menyang sisih Marketing lan Pariwara bisnis… nanging yen ana sing ndeleng sampeyan nganggo seragam biru, mula angel entuk pegawean Pemasaran. Dadi… Aku ngemot jaran lan kreta lan mindhah anak-anake ing Kulon, kerja ing perusahaan Pemasaran Database sing ngrancang, mbangun lan ngetrapake Gudang Data Pemasaran ing saindenging Industri Koran. Iki kerja sing apik banget. Aku uga kerja bareng sawetara koran paling gedhe lan nggawe aplikasi sing apik ing industri iki.

Aku tetep karo industri iki udakara luwih saka sepuluh taun lan aku wis bisa mlaku kanthi becik. Aku malah nominasi ing industri kasebut minangka salah siji saka 20 paling dhuwur ing sangisoré 40 taun. Aku nulis pirang-pirang majalah industri lan ngetrapake pengalamanku, nggawe inisiatif Pemasaran Database sing luar biasa kanggo koran lokal. Pangowahan manajemen ing kana nyebabake kurang pentinge babagan pemasaran basis data. Surat kabar wis ditelan pirang-pirang taun kepungkur dening perusahaan-perusahaan gedhe, mula bakat wirausaha ora bisa digunakake ing koran lokal. Aku pungkasane mutusake ninggalake koran, lan industri. Iki langkah angel. Untunge aku entuk meksa metu. 🙂

Taun ngarep aku ngenteni mbantu perusahaan liyane nggawe program lan pungkasane aku melu TargetTrget. Minangka perusahaan sing apik, salah sawijining perusahaan swasta sing paling cepet ing Amerika Serikat. Dheweke duwe produk sing apik banget lan saiki saya nantang supaya terus nambah.

Kadhangkala ora cukup, sanajan. Aku isih seneng mbantu The Indianapolis Colts, Kamar Dagang Indianapolis, hosting lan ngrancang akeh situs kanggo kanca lan kolega, melu acara Pemasaran regional, lan nantang tantangan anyar. Aku mbantu ngluncurake Aku Pilih Indy!, situs suket ing endi masarakat bisa ujar manawa dheweke milih Indianapolis. Iki minangka situs sing entuk momentum. Aku uga nggarap bisnis dhewe, Software Compendium, karo mitra liya ing ngendi blogging, teknologi, lan pengalaman pemasaran bisa digunakake. Aku seneng nyambut gawe kanthi cepet lan nesu lan seneng makarya karo wong sing duwe polah 'bisa nindakake'.

Aku seneng olahraga 'otak kiwa' lan nggawe ilustrasi nggunakake Photoshop lan Illustrator. Butuh sawetara kreativitas. Bengi iki, aku nggarap logo kanggo band lokal, Rok Hollywood. Aku kirim iki marang wong-wong mau udakara jam kepungkur. Aku bakal nyoba nggawe sawetara kaping adhedhasar saran ... nanging kaya sing sampeyan deleng, aku seneng-seneng:

Rok Hollywood

Intine yaiku aku umur 38 lan ora ngerti apa sing dikarepake nalika diwasa! Aku ngerti manawa aku pancen trampil nemokake solusi teknis kanggo masalah sing angel banget, lan ndhidhik wong liya. Aku duwe napsu kanggo teknologi. Aku ora sabar kanggo wong sing njaluk alesan, nanging aku seneng nulungi wong sing njaluk tulung. Ora ana sing luwih marem tinimbang karo eseme klien.

Aku Raja kabeh Trades (Aku wis berkembang saka Jack) nanging aku isih ora duwe master. Aku ora tahan politik, apamaneh ing kantor. Aku ora seneng nggarap perkara sing ora duwe target sing bisa diukur. Aku sengit karo rapat sing ora ditemoni (aku mengko telat lan nggawa PDA supaya bisa ngirim email). Aku seneng nyambut gawe ... wektu sing paling produktif biasane antara 10:20 lan tengah wengi. Lan aku seneng nundha XNUMX kaping esuk.

Kabeh iki lan aku bapak siji! Wektu karo anakku pancen hebat. Isih bisa ndeleng film nalika bisa lan asring nongkrong bareng. Kaloro anakku pancen luar biasa. Ya, aku ngarep-arep 'kencan kopi' pisanan ing sawetara akhir minggu iki ... iku bagean saka otak sing durung suwe digunakake, mula muga-muga bisa uga kabegjan!

Cukup babagan aku! Wektu ngantuk.

2 Komentar

  1. 1

    Aku minangka bapak tunggal kanggo bocah-bocah cilik. Iki minangka bagean paling ala babagan talak - ora suwe ndeleng bocah lanang. Saiki kabeh wis diwasa, lan aku malah ora pati weruh. Ngrameke kaping.

  2. 2

    Aku sejatine duwe akeh wektu karo dheweke, Sterling. Aku duwe hak jaga bocah-bocah. Salah sawijining sebab aku milih ing sisih kulon kulon yaiku supaya bisa ndeleng liyane Ibune, sing wis omah-omah maneh lan manggon ing Louisville. Aku ora yakin apa sing bakal daklakoni tanpa dheweke!

    Aku setuju re: Pegatan. Apik banget kanggo kabeh wong sing melu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.