Lanang Lan Dolanan!

Aku ora yakin bisa njupuk luwih akeh! Internet Explorer 7, FIreox 2, lan MacBook Pro kabeh sajrone seminggu. Aku mundur ing feed RSS kanthi sawetara atus postingan, ing emailku udakara 200 email… lan aku duwe luwih akeh gaweyan tinimbang sadurunge. Apa sing kedadeyan ing jagad iki?

MacBook Pro

Pisanan… Internet Explorer 7. Aku kesengsem tenan karo lokasi menu alternatif lan pengaturan layar. Yen sampeyan durung nyoba, layar lengkap bakal Fantastic. Lan, mesthine, tabing kasebut apik banget.

Kapindho… Firefox 2. Aku mung ndownload. Zippy tenan! Aku seneng. Aku durung nyoba ngeja kasebut nanging aku krungu iku fitur sing apik. Iki tegese aku bisa mbuwang Google Toolbar.

Katelu… drumroll monggo… MacBook Pro. Aku entuk karya ing kirik iki lan aku kepencut banget amarga 'faktor keren'. Mesthi, sawise tuku, aku kudu tuku tas laptop anyar sing apik lan ramping. Aku isih ngenteni monitor monster ing papan kerja ... nanging kurang saka seminggu, aku meh diowahi.

Aku ngemot Paralel ing (WOW!) Dadi aku bisa mbukak XP yen kudu ing siji layar (utawa ing jendhela) lan OSX ing sisih liyane. Iku mung ngunekke aku. Aku ora ngira bakal suwe dadi Windows Cripple. Aku kudu ngandhani babagan tampilan lan krasa, OSX luwih maju tinimbang tampilan, krasa lan operabilitas. Aku dudu snob Apple (nanging), nanging aku bisa dadi siji. Aku kira-kira pisanan aku mbukak ing Border, aku bakal resmi dadi siji!

Sawetara perkara sing ora disenengi babagan Mac? Kabel listrik magnetik keren lan kabeh, nanging ujung liyane nyedhot ... iku pasokan listrik clunky sing gedhe. Lan padha ngluwihi kabel ekstensi. Akeh desain kanggo sikil sing sithik.