Kothak Nggawe Sharing File Gampang

Apa sampeyan rumangsa kendhat nalika ngirim file informasi akeh babagan prospek, klien utawa mitra bisnis? FTP ora nate kepepet banget minangka pilihan sing populer utawa pangguna, lan lampiran email duwe watesan lan hambatan dhewe. Duwe nuduhake direktori ing server file internal kanthi akses winates lan bisa digunakake luwih akeh kanggo tim IT internal.

Mundhak saka maya saiki nawakake solusi sing cocog, lan ing antarane macem-macem penawaran adhedhasar awan sing ngidini nyimpen, ngatur lan nuduhake konten kanthi online, gampang kaya ngirim email, yaiku Box. Sing mbedakake Box saka liyane yaiku kemampuan kanggo nggunakake rong prinsip dhasar, nanging wis dites wektu minangka proposisi adol unik - kesederhanaan lan kacepetan.

Kothak nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo nyimpen lan kolaborasi konten kanthi online. Kabeh sing dibutuhake yaiku ngetik sawetara rincian dhasar kanggo mbukak akun banjur nyeret folder, malah file media, menyang ruang kerja online sing dituduhake. Cukup ngirim link lokasi folder liwat email utawa pesen cepet, saka Kothak utawa klien email, ngidini wong liya ndeleng, ngedit, utawa ngunggah file, melu diskusi babagan konten, lan liya-liyane.

Kothak nggawe pilihan canggih lan kompleks kanthi gampang. Contone, nggawe kontrol versi rapi kanthi nggunakake tautan bareng sing padha sanajan versi anyar diunggah. Pamilik akun entuk feed kegiatan rinci kanthi rinci babagan kedadeyan sing dipusatake ing konten. Opsi ijin sing kuat lan kemampuan nglaporake nyedhiyakake kontrol lengkap babagan konten, lan enkripsi string lan fitur keamanan liyane njamin keamanan sing ora ana gandhengane. Kothak integrasi karo Google Apps lan Salesforce, lan bisa dipikolehi saka piranti seluler.

Kothak ana telung versi: Kothak kanggo Pribadi karo panyimpenan gratis 5 GB, Kothak kanggo Bisnis, Lan Kothak kanggo Perusahaan ing $ 15 / pangguna / wulan nganti panyimpenan nganti 2 GB saben.

Kothak label layanan minangka Kolaborasi Online Sederhana. Aku nganggep iki rada sithik amarga kemampuan kolaborasi sing nyata rada winates; Nanging, iki minangka sistem enggo bareng file sing kuwat karo perusahaan sing bisa diwiwiti perusahaan cilik lan tuwuh nganti tekan perusahaan. Tim pemasaran bisa uga alat sing migunani banget kanggo ngatur lan nuduhake bukti, konten, lan dokumentasi liyane sing ana gandhengane karo perusahaan.

One comment

  1. 1

    Aku wis suwe dadi pangguna Box. Sanajan ora duwe sawetara fitur layanan saingan kaya Dropbox (klien sinkronisasi desktop sing andal), aku nemokake kesederhanaan luwih saka sing nggawe kekurangan. 

    Salah sawijining fitur sing apik yaiku kemampuan kanggo nambah panyimpenan ekstra nalika menehi saran layanan kasebut menyang wong liya. Kanggo pangguna sing disaranake, sampeyan bakal entuk panyimpenan ekstra 5 gigs. Aku nganti 50 gigs (!) Saiki, aku pancen nandur modhal ing Box.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.