Bow Thrusters, Blogging, lan Komunikasi

Thruster BowNalika ing Angkatan Laut AS, salah sawijining metode komunikasi sing diwajibake yaiku pangenalan pesen sing ditampa lan wangsulan kanthi konfirmasi. Minangka Listrik, salah sawijining tugas yaiku njaga kendali Bow Thruster. Bow Thruster biasane dadi baling-baling ing tengah trowongan sing mlayu saka sak sisih kapal menyang sisih liyane ing Bow. Iki minangka Motor Listrik sing diluncurake dening Bow Thruster lan mbutuhake Generator dhewe supaya bisa online amarga akeh torsi sing dibutuhake.

USS Spartanburg CountyAku ana ing Tank Landing Ship (LST-1192) sing pancen dirancang kanggo mlayu ing pantai lan ngluncurake dalan gedhe kanggo nawak tank lan kendaraan Laut. Bow Thruster ngidini kontrol lengkap lokasi gandhewo (ngarep) kapal. Kapten bakal nggunakake, bebarengan karo mesin utama, kanggo navigasi kapal kanthi tliti. Ing jembatan kasebut, ana sawetara wong sing nglacak lokasi kapal, kontrol mesin, kemudi, lan liya-liyane. Kapten bakal ngimbangi kabeh kanthi 'balet' sing ati-ati kanggo mindhah kapal raksasa kanthi dawa, atusan kaki dawane alangan tujuane.

Kanggo mesthekake manawa Kapten wis ngerti, dheweke bakal takon utawa ora prentah. Nganggo pitakon bakal ngasilake wangsulan saka pelaut sing nuntun pitakon kasebut banjur Kapten bakal mbaleni wangsulan kasebut. Nalika pesen pelaut, pelaut bakal mbaleni pesen lan nglakokake perintah kasebut. Sawise rampung, pelaut bakal nyatakake tugas wis rampung lan Kapten bakal mbaleni lan ngakoni. Kabeh mau uga ditulis ing log Kapal.

Komunikasi Laut

Tuladha pacelathon bisa uga:

  1. Kapten: "Bow Thruster, lintang kaping lima daya."
    Pelaut sing ana ing Bow Thruster, puter tombol kaping lima kanggo nengen.
  2. Thruster Bow: "Bow Thruster, lintang kaping lima daya, ay."
    Aku mung dikon ngalih kenop kaping lima cara nengen. Wis entuk!
  3. Operator Thruster Bow tombol dadi starboard daya kaping lima.
  4. Thruster Bow: "Kapten, bow thruster minangka bintang lima kalima."
    Aku matur marang Kapten yen aku muter tombol kasebut kaping lima cara menyang tengen.
  5. Kapten: "Bow Thruster minangka lintang kaping lima daya, ya."
    Aku krungu sampeyan! Sampeyan ujar iku lintang kaping lima.

Komplek sing cukup mung kanggo muter tombol, bener? Nanging tombol kasebut bakal ngasilake pirang-pirang acara… akeh amperase saka Generator, sing bakal nyeret mesin diesel, sing diawasi dening Elektrik Switchboard supaya ora ana kedadeyan sing kedadeyan biasa, sawijining Engineman sing ngamati solar lan konsumsi bahan bakar lan tekanan minyak, diawasi dening Kepala Insinyur sing ngamati kabeh tanduran tenaga lan solar. Angkatan Laut ngerti manawa komunikasi minangka kuncine, mula proses mbaleni pesen lan konfirmasi pesen njamin ora bakal kelangan informasi ing pesen kasebut.

Dipuntedahaken Pesenan

Ing Puerto Rico sapisan, sawijining Petugas Junior dadi pucuk pimpinan lan terus gagal ngakoni kondhisi Bow Thruster. Pelaut (kula) terus mbaleni dheweke manawa Bow Thruster melu daya lan saprotelon, nggawa busur menyang dermaga. Aku sejatine nyengkuyung Bow Thruster (iki sejatine nglanggar pesanan) nalika mbaleni (ing lapangan sing nguwatirake) yen lagi aktif. Boom Kapal kasebut mundur saka dock lan gandhewa nyeret ton dock karo kita. Untunge, umume umume kayu, nanging isih kerusakan atusan ewu dolar. Kabeh amarga pimpinan ora ngrungokake bawahane ... sing nindakake apa sing dikandhani. Petugas kasebut dipecat saka jembatan lan ora ngidini pilot kapal maneh.

Aku hormat banget karo Angkatan Laut AS. Kita latihan tanpa henti kanggo darurat sing ora nate kelakon, supaya tumindak ora insting tinimbang wedi. Kita uga komunikasi tanpa mandheg. Wong-wong sing durung nate niliki layanan kasebut bisa uga mikir manawa komunikasi kaya ngono iku sampah… ora. Nalika aku ndeleng tantangan paling gedhe ing papan kerja, 99% masalah kasebut ana gandhengane karo komunikasi, dudu produk utawa layanan sing sejatine digunakake. Angkatan Laut AS wis nggawe pangkat, tanggung jawab, proses lan cara komunikasi. Aku yakin sifat kasebut uga ditemokake ing bisnis sing sukses.

Apa hubungane karo Blogging?

Lan… bisa uga bisa uga ditemokake ing blog! Yen aku komunikasi karo blog liyane, blog kasebut bakal entuk trackback, lan blogger kasebut saiki bakal bali lan maca lan komentar ing blogku. (Lan kosok balene) Pesen dikirim… bola… lan ngakoni. Mungkin mulane blogging minangka alat sing luar biasa lan teknologi dhasar wiwit dikonsumsi dening media mainstream lan uga perusahaan. Aku ngerti yen aku wis maca babagan Blog Jonathon Schwartz lan percaya dheweke ujar manawa mbantu ora mung pesen supaya bisa dilaporake menyang jagad - nanging uga pesen sing diwenehake menyang karyawan Sun.

Aku ora ujar manawa perusahaan kudu dikelola kaya Kapten sing mbukak kapal. Angkatan Laut AS ora kudu golek bathi utawa ngirit dhuwit. Siji-sijine tujuan Angkatan Laut AS yaiku siyap-siyap kanggo ancaman sing bisa uga kedadeyan.

Lan Perusahaan sing Sukses

Aku kepengin weruh; Nanging, kepiye sukses perusahaan yen duwe garis otoritas, pangkat, lan tanggung jawab sing jelas. Aku luwih kepenak yen luwih akeh pegawean kita yen arah dikandhani, diakoni, lan dibaleni kanthi jelas. Aku kepingin weruh pinten pimpinan sing bakal luwih sukses yen ngrungokake bawahane sawise nindakake prentah kasebut.

Aku yakin manawa perusahaan ora sithik 'mlayu' masalah yen padha.

Kiriman iki pancen diilhami dening minggu kerja ing papan kerja. Wong-wong pangembangan kita nglakokake lan nerbitake sawetara fitur fantastis menyang aplikasi minggu iki. Minangka Manajer Produk, tugasku yaiku (ironis) nonton ing "Ruang Perang", komunikasi lan prioritas masalah sing bisa uga ana klien kita. Sawise 4 dina ing "Ruang Perang", aku sejatine bisa negesake manawa - sanajan kita duwe sawetara kewan omo - masalah utama yaiku kabeh gangguan komunikasi.

3 Komentar

  1. 1

    Doug, aku malah bakal ujar manawa masarakat ing komunitas kita CRAVE komunikasi. Kita urip ing jagad sing rame lan rame kaya komunikasi, lan kita minangka manungsa mbutuhake komunikasi supaya bisa kawujud sajrone urip. Ora mung sukses ing bisnis, nanging uga sukses dadi seneng. Manungsa digawe bebarengan karo wong liya.

    Kita kabeh bakal nindakake kanthi pribadi lan profesional kanthi apik, yen kita pengin komunikasi kanthi jelas, mriksa manawa kita nampa pesen kanthi jelas lan negesake panrima komunikasi kasebut. Kayane mbuwang-mbuwang wektu kanggo akeh wong, nanging luwih becik aku mbuwang wektu kasebut luwih dhisik tinimbang mbenakake dalan kanggo campuran sing kedadeyan b / c pesen kasebut ora (a) dikomunikasikan kanthi jelas, (b) ditampa kanthi bener utawa (c) kalorone. Kajaba barang sing "kepenak", bisa uga duwe pangertene bisnis sing apik. Kirim apik!

    • 2

      Kita bubar rapat klub buku saiki lan obrolan sing ana ing… komunikasi kabeh. Aku kepengin weruh apa kabeh masalah kita pancen asale saka komunikasi sing kurang apik. Lan kita mesthi ndeleng asil tragis komunikasi 'ora', mula monster kaya pembunuh Virginia Tech berkembang.

      Matur suwun komunikasi, Jules! Sampeyan kanca blogku sing anyar!

  2. 3

    Sampeyan ngerti entri iki ngelingake Titanic, bener? :)) Cantik menarik .. isih ana sing istimewa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.