Tarif Bouncing, Wektu ing Lacak lan Lacak Acara

ga

Isih akeh salah paham babagan definisi tingkat bouncing, apa pengaruh sing negatif ing situs sampeyan, lan cara kerja kanggo ngapikake. Amarga umume sampeyan nggunakake Google Analytics, pangerten babagan cara Google ngrawat pantulan iku penting.

bouncing tarif wektu ing situs sPisanan, sampeyan bisa uga ora sadhar, nanging Rata-rata Wektu ing Situs kanggo pengunjung sing bouncing mesthi padha karo nol. Kanthi tembung liyane, kaya sing lagi dideleng Rata-rata Wektu ing Situs, mung nuduhake wektu kanggo situs sampeyan kanggo pengunjung sing ojo mumbul. Kayane rada aneh kanggo aku. Aku seneng ngerti suwene umure wong sadurunge bouncing kanggo ndeleng apa aku paling ora narik kawigaten. Sayange, iku ora bisa ditindakake tanpa ana hack. Coba coba dhewe… gambar ing kene nuduhake laporan sing disaring kanggo mung pengunjung sing bouncing… sing nyebabake a Rata-rata Wektu ing Situs saka 0.

Cukup narik kawigaten, yen pengunjung ngubungi kaca ing cara sing bisa dilacak (njaba mangkat), dheweke ora diklasifikasikake dadi mumbul! Dadi… yen sampeyan nambah nelusuri acara ing tombol play utawa ajakan tumindak, lan klik wong… ora diklasifikasikake dadi mumbul. Umume wong mikir yen bouncing yaiku sapa sing mlebu ing situs sampeyan banjur lunga. Ora… wong sing mlebu ing situs sampeyan, ora interaksi kanthi cara apa wae, banjur lunga.

Yen sampeyan nglacak acara utawa tampilan kaca tambahan ing sawijining kaca, wong kasebut kanthi teknis ora mumbul. Dadi, yen sampeyan manajer pemasaran sing berjuang kanthi tingkat bouncing sing dhuwur, paling ora sampeyan kudu kudu ndeleng manawa pengunjung wis sesambungan karo situs sampeyan kanthi cara apa wae sadurunge budhal. Iki bisa ditindakake kanthi nambahake pelacak acara ing endi wae.

Pikirake elemen kaca sing sampeyan bisa nampilake pelacakan acara:

  • Yen sampeyan duwe link ing kaca kasebut drive lalu lintas offsite kanthi sengaja, sampeyan bisa uga pengin nglacak acara kasebut. Nanging mbutuhake kode sithik, kanggo mesthekake yen kedadeyan kasebut dijupuk sadurunge sampeyan ninggalake kaca kasebut.
  • Yen sampeyan duwe situs aktif jQuery kanthi kontrol supaya pengunjung bisa sesambungan karo slider utawa elemen liyane, sampeyan bisa nambah a jQuery Google Analytics plugin sing nggawe gampang nglacak acara ing kegiatan.
  • Malah yen sampeyan duwe Youtube video, sampeyan bisa nggunakake Kode Youtube JavaScript lan nambah pelacakan acara.

Opsi lanjutan liyane yaiku nambah a kapindho Akun Google Analytics menyang kaca sampeyan lan lacak tampilan kaca kaping loro nalika kaca kasebut akeh. Iki bakal nyuda tingkat bouncing sampeyan dadi 0 ing akun kasebut, nanging bakal menehi rata-rata wektu kanggo statistik situs kanggo saben pengunjung. Banjur sampeyan bisa nambah segmen kanthi saringan kurang saka 3 tampilan kaca. Iki bakal nyaring sapa wae sing teknis ora mumbul lan menehi wektu kanggo data situs.

Lan aja lali trek tarif bouncing industri kanggo ndeleng carane situs sampeyan mbandhingake. Siji cathetan - kita cenderung ndeleng situs sing duwe rangking peringkat telusuran sing paling apik kanthi tarif sing luwih dhuwur. Prilaku pengunjung kanggo sing asale nggoleki biasane nggambarake kegiatan browsing sing lagi mriksa sawetara asil telusuran lan mangkat sawise entuk foto cepet kaca kasebut. Dadi aja kaget yen sampeyan entuk lalu lintas telusuran luwih akeh lan tingkat bouncing sampeyan tambah!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.