Exchange Bouncing: Apa sing dimaksud saka Exit?

maksud metu 1

Sampeyan bisa uga wis ngerti ing blog kita yen mouse sampeyan pindhah saka kaca lan menyang bilah alamat (lan sampeyan durung langganan), panel langganan bakal katon. Kerjane apik banget ... lan kita wis nambah upaya akuisisi pelanggan saka puluhan nganti atusan saben wulan. Iki dikenal minangka metu maksud.

Tukaran Bouncing duwe paten Metu-Tujuan teknologi sing ndeleng gerakan mouse, kacepetan mouse, lokasi mouse, utawa ora bakal ngilangi bidang browser kanggo prédhiksi apa maksud sampeyan bakal ninggalake situs web kasebut.

grafis octo

Sadurunge pangguna bisa ninggalake situs kasebut, panel katon kanggo narik lan njaga pengunjung. Maksud apa maksud metu lan efektif banget!

6 Komentar

  1. 1

    Aku kepengin weruh kepiye carane nggawe hak paten sing paling ora ana wiwit taun 2008 (didegake taun 2010). Iki wiwit tanggal 18 September 2008: http://www.warriorforum.com/main-internet-marketing-discussion-forum/13369-how-do-you-make-unblockable-exit-popup.html - saka kiriman babagan popup sing dienggo metu: “… Sing paling cedhak sing sampeyan lakoni yaiku kursor mouse pengunjung cedhak ing sisih ndhuwur layar ... mula sampeyan nganggep bakal ngeklik tombol nutup. Iki nyembul metu sing ora bisa diblokir: Tindakan PopUp: Entuk Undhang-undhang Mbukak Mbukak blokir Nalika Pengunjung Ninggalake Kaca…

    Kajaba iku, ana kode iki wiwit tanggal 27 April 2012 sing ngetrapake teknologi 'exit-maksud' ing udakara 5 baris kode, sing kasedhiya kanggo umum: http://stackoverflow.com/questions/10357744/how-can-i-detect-a-mouse-leaving-a-page-by-moving-up-to-the-address-bar

    Tanggal ngirim paten yaiku 25 Okt 2012. Tanggal prioritas miturut Google yaiku 30 Apr 2012 (http://www.google.com/patents/US20130290117)

    Referensi liyane saka quicksprout: http://www.quicksprout.com/forum/topic/bounce-exchange-alternative/ kirim: “Ing taun 2010 ScreenPopper.com digawe ing mburi mini-van kanthi plancongan dawane 1.5 taun ing saindenging negara amarga ora bisa nemokake apa sing dakkarepake. Ora ana kompetisi, nalika iku mung nawakake dominasi popup sing kaku banget lan angel dipasang. Iki 2 taun sadurunge 'paten' diajukake.

    Kanggo nyimpulake Bounce Exchange bisa uga duwe produk sing apik, nanging ora nemokake lan ora duwe hak kanggo "teknologi". Aku kepengin weruh kepiye pengacara paten kasebut ora nemokake apa sing bisa ditemokake ing udakara 5 menit karo Google. Lan aku ora dadi pengacara. Mung wong sing ora seneng dheweke nyoba monopoli sing dudu duweke. Dheweke njupuk $ 3000- $ 5000 lan ora pengin solusi liyane sing luwih murah ana (kenapa sampeyan butuh "paten"?)

    • 2
      • 3

        Hai @douglaskarr: disqus - Aku maca rong paragraf kaping pisanan paten lan abstrak (ing tautan ing ndhuwur) lan klaim utama paten kasebut persis karo teknologi 'tujuan metu'. Dheweke ujar manawa dheweke nemokake pelacakan mouse kanggo tujuan iki. Tautan sing dakkirim nuduhake yen dheweke ora nemokake babar pisan. Yaiku sing salah miturut panemuku. Lan nesu banget amarga aku mikir nggawe skrip sing duwe tujuan metu dhewe, utawa nggunakake salah sawijining alternatif sing wis digawe (aku weruh paling ora ana 1 alternatif…). Yen paten Bounce Exchange bakal digunakake kanggo mblokir, kanthi ora sah, kompetisi kasebut bakal nyengsarakke kabeh situs web saiki sing nggunakake alternatif murah liyane; lan wong kaya kula sing arep nggunakake. Saiki aku ndeleng artikel sampeyan, aku duwe pikiran kaping 15. Ora ana kasempatan yen aku bakal ngentekake ewonan dolar sewulan kanggo nindakake iku. Lan sanajan dheweke ora pantes paten, dheweke isih bakal nggawe akeh alangan yen aku dhewe, utawa nggunakake wong liya.
        Akhir-akhir iki aku ndeleng popup kaya ing endi wae. Tanpa nyembul tujuan metu, kita kudu bali menyang popup sing luwih ngganggu - pop-unders, pop-overs tepat waktu, popup popup, lsp.

  2. 4

    Dadi, katon yen Retyp, wong-wong sing ana ing mburi Optin Monster nuntut Bounce Exchange liwat paten iki. Nanging aku ora cukup trampil babagan hukum supaya bisa ngerti manawa wis rampung, lan yen mangkono, apa asile…? Info liyane ing tautan iki:

    https://www.docketalarm.com/cases/Florida_Southern_District_Court/9–14-cv-80299/RETYP_LLC_v._Bounce_Exchange_Inc./28/

    http://news.priorsmart.com/retyp-v-bounce-exchange-l9Zx/

    https://search.rpxcorp.com/lit/flsdce-436983-retyp-v-bounce-exchange

    Mesthi wae sampeyan bakal ngerti apa sing kedadeyan ing kene. Kayane paten banget lan aku kepengin weruh kasedhiya ing papan liya….

  3. 6

    Produk utawa layanan sing didol BounceX (lan BounceX / Yieldify minangka layanan lengkap kaya produk) biasane duwe pirang-pirang elemen. Sampeyan asring ora bisa paten kabeh proses, dadi sampeyan biasane nglindhungi inti (ing kasus iki algo) amarga bagean sing paling penting. Aku yakin ana paten kanggo nggawe gambar, nampilake gambar ing situs web lan liya-liyane sing dudu duweke lan kanthi teknis nglanggar.

    Perlu dielingi manawa Yieldify (terdakwa) tuku paten saka pihak katelu lan saiki nuntut BounceX. Yen sampeyan duwe dhuwit kanggo ngupayakake pesaing, mula ora ana risiko - yen sampeyan kelangan kasus kasebut, sampeyan lagi ing posisi sing padha saiki (dikurangi dhuwit) yen sampeyan menang, sampeyan mung bakal ngukir potongan pasar bareng dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.