Botco.ai: Solusi Pemasaran Conversational-Compliant HIPAA

Platform Pemasaran Conversational-Compliant HIPAA - Botco.ai

Platform obrolan HIPAA-cecek Botco.ai terus maju, nambahake Marketing Chat Kontekstual lan dashboard analytics sing maju.

  • Pemasaran Chat Kontekstual mbisakake para pemasar kanggo miwiti obrolan sing disesuaikan karo prospek lan pelanggan adhedhasar cara ngunjungi situs web perusahaan utawa properti media.
  • anyar dashboard analytics menehi wawasan jero babagan pitakon lan prilaku pengunjung.

Bebarengan karo integrasi Botco.ai karo email, CRM, lan sistem pemasaran liyane, Marketing Chat Kontekstual nggawa level personalisasi menyang pemasaran pemasaran sing durung ana sadurunge ing industri kasebut. 

Apa Tegese HIPAA-Compliant?

HIPAA tegese Undhang-undhang Portabilitas lan Akuntabilitas Asuransi Kesehatan Amerika taun 1996, lan njaga sawetara peraturan, aturan, lan proses sing kudu ditindakake dening dokter, rumah sakit, lan ditrapake kanggo teknologi sing digunakake. HIPAA mbantu manawa kabeh cathetan medis, tagihan medis, lan akun pasien bisa memenuhi standar konsisten tartamtu babagan dokumentasi, penanganan, lan privasi. Teknologi sing cocog karo HIPAA duwe perlindungan teknis, fisik, lan administratif kanggo mesthekake data dijaga pribadi, mung bisa diakses karo sing duwe idin, diaudit, log akses dijaga kanthi bener, karyawan dilatih kanthi bener, lan proses bakal ditindakake yen ana pelanggaran. informasi kesehatan pribadi.

Jurnal HIPAA - Daftar Priksa Kepatuhan HIPAA

Produk Botco.ai kalebu:

  • Web Chat - rapi nambah webchat menyang situs web sing wis ana supaya pangguna bisa takon, janji buku, lan sinau informasi luwih lengkap babagan layanan sampeyan. Kajaba iku, sampeyan ora butuh staf langsung 24/7 kanggo nangani pitakonan! Teknologi kita njawab kanggo sampeyan kanthi cara obrolan lan cairan.
  • Facebook Messenger - lebokake Botco.ai menyang akun bisnis Facebook sing wis ana, saéngga para pamirsa bisa takon lan nampa wangsulan sawetara detik.

Botco.ai Marketing Chat Kontekstual

Fitur Pemasaran Kontekstual Botco.ai nglacak sumber pengunjung menyang situs web perusahaan, kaca Facebook, utawa properti media liyane, yaiku saka pariwara mbayar, kampanye email, utawa sumber lalu lintas liyane. Fitur kasebut banjur ngidini Botco.ai kanggo ngatur obrolan karo pengunjung adhedhasar sumber rujukan kasebut

  • Conto: iklan sing njaluk pangguna nggawe janjian bakal miwiti obrolan babagan wektu lan papan sing paling apik kanggo gawe jadwal, nalika kampanye promosi produk tartamtu bakal menehi konten kontekstual babagan fitur lan mupangat produk kasebut, ngirimake pengalaman sing bisa diuripake utawa dipersonalisasi.

Kanthi ngatur obrolan adhedhasar sumber rujukan, para pemasar wis bisa nambah asil sing dikarepake lan tingkat konversi sing dilacak ing tes A / B nganti 103 persen.

Dashboard Analytics Botco.ai

Dasbor analytics menehi para pemasar visibilitas lengkap menyang kabeh pengalaman ngobrol kanthi ngenali pitakon sing bola-bali, menehi wawasan babagan maksud lan tumindak pangguna anyar, lan nganalisis kinerja corong obrolan. Dashboard ngrusak saben aliran menyang target sing ditemtokake supaya para pemasar bisa ngevaluasi lelungan saben pengunjung.

Pemasar nampa level rincian rincian sing ngidini dheweke nganalisa lan ngenali tarif drop-off ing saben corong sing sukses lan ningkatake salinan, aliran, lan langkah-langkah sing sadurunge konversi. Wawasan kasebut mbantu perusahaan nggawe keputusan produk, pemasaran lan layanan pelanggan sing luwih apik. 

Dasbor analytics senior Botco.ai

Botco.ai uga nyambung karo CRM perusahaan, email lan sistem pemasaran liyane liwat API langsung supaya bisa ngobrol karo para pengunjung adhedhasar interaksi sadurunge karo perusahaan, kalebu riwayat tuku, dawa hubungan, status anggota, lan liya-liyane. Nggabungake data saka kabeh lelungan pelanggan ngidini Botco.ai ngirim pengalaman sing luwih sugih lan luwih pribadi tinimbang chatbot tradisional nalika nglancarake proses kualifikasi lan penjualan.

Contone, panyedhiya layanan kesehatan bisa nganakake diskusi khusus adhedhasar riwayat medis pasien, nalika njamin manawa ana informasi sing dituduhake sajrone pengalaman ngobrol pancen rahasia lan tundhuk karo HIPAA. Obrolan Kontekstual Botco.ai nggunakake metode atribusi sing aman kanggo privasi sing ora gumantung karo pengenal pribadi, sesuai karo GDPR, CCPA, HIPAA, lan undang-undang privasi sing gegandhengan.

Jadwalake Telpon Kanthi Botco.ai