61.5% Lalu Lintas Sampeyan Dudu Manungsa

Depositphotos 36427559 xs

Maret pungkasan, Incapsula nerbitake sawijining panelitian sing nuduhake mayoritas lalu lintas situs web (51%) digawe dening entitas non-manungsa, 60% sing jelas mbebayani. Warta ala… lalu lintas bot saya munggah lan saya rame. Nyatane, nganti 61.5% lalu lintas sing sampeyan tingali ing Google Analytics ora digawe manungsa, nanging bot.

Iki ditemokake kanthi apik dening mitra kita ing Strategi Situs, sing mbukak ing Edge Radio Web nuduhake yen kita sponsor Iki tegese cukup kanggo perusahaan, sing bisa uga ngerteni kenapa tingkat konversi terus mudhun ing situs kasebut. Bot ora bakal ngonversi… nanging bakal ngacak nomer kinerja konversi sakabèhé!

lalu lintas bot

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Apa kita ngerti manawa tes iki khusus kanggo industri? Apa sampeyan rumangsa bisa dadi luwih ala / luwih apik ing sawetara industri tinimbang liyane?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.