Aku ora bakal lunga menyang Barnes lan bangsawan Dina iki!

Dheweke dibangun a Barnes lan bangsawan ing sawetara mil saka omahku lan tenan nyimpen apik tenan. Aku kayane mesthi angel golek buku ing kana. Wates kayane duwe cara sing luwih winates kanggo ngatur rak-rak.

Nanging, aku seneng banget karo loro toko kasebut, nanging aku luwih sering nemoni Barnes lan Nobles amarga duwe Starbucks sing duwe Wireless karo AT&T. Aku wis ora nate tindak menyang Border - Muga-muga bisa uga entuk akses saliyane T-Mobile.

Oalah - aku yaiku bookhound lan pesen buku terus-terusan saka Barnes lan bangsawan (lan Amazon) nanging mung Bates sing ngelingi dina iki:
wates

Border kasebut butuh wektu kanggo ngrancang email sing apik kaya iki lan ngirim kupon kanggo diskon 25% iku apik banget lan ora bakal lali karo aku. Kayane kaya ngono Wates bisa uga ilang perang kanggo Barnes lan bangsawan - nanging, adoh saka lokasi sing trep, aku pancen ora yakin kepiye.

Dadi, aku paling gedhe 4-0 dina iki! Woohoo!

11 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.