Bates Rewards Math

Aku wis duwe kertu Ganjaran Border kanggo sawetara wektu lan mung entuk email yen aku duwe akeh dhuwit sing bisa dakbuwang. Aku online lan ndhaptar situs web. Ing wektu kasebut, dheweke pengin matur nuwun marang aku amarga wis entuk registrasi lan menehi hadiah saka salah siji saka telung pilihan:

  1. Diskon 20% kanggo siji barang nalika aku mbayar $ 20 utawa luwih
  2. Wedang panas 12oz gratis
  3. $ 10 nalika nglampahi $ 50 utawa luwih

Apa ana wong liya sing lucu yen # 1 lan # 3 padha? Yen aku mbayar $ 50, apa insentif kasebut luwih saka 20%?

Kupon Wates

Mungkin mung aku. Aku ngormati, sanadyan! Lan… aku seneng banget karo Border!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pramila judhul kasebut minangka 'matematika ganjaran wates', yaiku, ora ana gunane kanggo njupuk $ 10 kanthi kupon $ 50 utawa luwih.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.