Boomtrain: Intelijen Mesin Dibangun kanggo Pemasar

Jero jero menyang SETIAP bagean Konten

Minangka pemasar, kita mesthi nyoba nglumpukake intelijen babagan tumindak para pelanggan. Apa wae kanthi nganalisa Google Analytics utawa ndeleng pola konversi, isih butuh akeh wektu supaya kita bisa nglaporake laporan kasebut lan nggawe korélasi langsung kanggo wawasan sing bisa ditindakake.

Aku bubar ngerti babagan Boomtrain liwat LinkedIn, lan narik minatku. Boomtrain mbantu merek supaya luwih komunikasi karo para pangguna kanthi menehi pengalaman 1: 1 kanggo nggawe keterlibatan sing luwih jero, retensi sing luwih gedhe, lan nambah nilai umur. Iki minangka lapisan intelijen sing prédhiksi konten sing optimal kanggo email, situs web, lan aplikasi seluler sampeyan.

Intine, dheweke mbantu para pemasar ngatasi 5 W:

  • Sing: tekan wong sing bener
  • Opo: kanthi isi sing pas
  • Kapan: ing wektu sing pas
  • Where: dioptimalake kanggo saben saluran
  • Kenapa: lan ngerti tema lan driver dhasar babagan konten lan prilaku pangguna

Nyilem menyang jero KABEH pangguna

Apa sing Ditindakake

Boomtrain fokus ing integritas data, analisis, lan pemahaman ing rong sumber data utama kanggo saben klien:

  1. Dheweke nglumpukake prilaku ing saben pangguna, dikenal utawa anonim lan nggawe sidik digital unik kanggo saben wong.
  2. Sanalika, Boomtrain nganalisa kabeh konten situs klien ing level semantik sing jero kanggo ngerti kabeh konten kaya sing dipikirake manungsa, nggawe sambungan ing topik, kategori, lan struktur.

Nggunakake iki kanggo sumber data utama, intelijen mesin Boomtrain bisa nggawe pengalaman pangguna sing luwih kuat ing level 1: 1 ing pirang-pirang saluran kanthi nyedhiyakake konten sing saben wong seneng lan nuduhake.

Layar Dasbor Utama

Sapa sing Ditulungi

Pelanggan sing ideal yaiku penerbit lan pemasar konten sing ngasilake konten sing konsisten, uga ijo lan sensitif wektu. Intelijen mesin bisa digunakake kanthi luwih akeh data sing wis ana - rata-rata klien ngirim paling ora 250,000 email saben wulan (pirang-pirang email sing dikirim suwene wulan menyang basis pelanggan sing akeh) plus padha duwe lalu lintas menyang situs.

Deloken Situs web Boomtrain kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.