Kepiye BoomTown Ngrampungake Tumpukan Martech Kanthi Intelijen Panggilan

invoca

Obrolan, lan khususe telpon, terus dadi salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nyambungake karo wong lan dadi pelanggan sing setia. Ponsel cerdas wis nutup kesenjangan ing antarane browsing online lan nelpon - lan nalika tuku sing rumit lan larang regane, wong pengin golek telpon lan ngomong karo manungsa. Saiki, teknologi kasedhiya kanggo nambah wawasan babagan panggilan kasebut, mula para pemasar bisa nggawe keputusan sing adhedhasar data kanthi cerdas babagan panggilan sing digawe ing saluran digital.

At BoomTown, kita wis nandur modhal akeh nelpon teknologi intelijen. Kita minangka perusahaan perangkat lunak penjualan lan pemasaran sing mbantu perusahaan real estate nutup luwih akeh transaksi. Solusi kita ana ing rega rega limang digit, para pelanggan ora bakal tuku - utawa malah prawan demo - sadurunge telpon nganggo rep sales. Asile, telpon kita terus dering.

Sebagéyan, iku sifat bisnis. Wong-wong real estate seneng ngobrol - ahli obrolan sing trampil, lan seneng bisnis liwat telpon. Nanging wis dadi bisnis sing umum saiki: wong-wong nggoleki, browsing lan nelpon saka telpon nalika lagi tuku. Penting supaya tim pemasaran duwe wawasan kanggo nglacak, nganalisa lan ngoptimalake telpon mlebu iki, lan tim sales kita dilengkapi kanggo njawab telpon sing kemungkinan bakal dikonversi.

Kita nandur modhal ing Cloud Marketing Swara Invoca kanggo nambah lapisan wawasan babagan tim sing paling digunakake tim sales. Data tambahan iki ngidini tim pemasaran lan sales bisa kerja bareng kanthi luwih efektif - wakil bisa njupuk luwih akeh panggilan lan entuk nilai luwih saka saben, lan tim pemasaran bisa ngubungake kampanye kanggo ngarahake sing bisa ngonversi telpon.

Telpon Data Intelijen - Boomtown

Cukup kanthi nguripake Invoca, kita langsung nyuda biaya per timah (CPL) dadi loro. Iki amarga kita bisa ngubungake kabeh telpon kanggo macem-macem kampanye digital sing digandhengake karo prospek utawa pelanggan sadurunge nelpon. Kita wis ngerti manawa ora ana sing nelpon lan nerangake rincian kepiye krungu babagan kita - bisa dingerteni yen dheweke nggoleki istilah, klik ing tautan, riset, ngobrol karo sawetara kanca babagan opsi, lan nelpon . Kanggo tuku path sing rumit iki, dheweke bisa uga marang sales sales sing padha krungu babagan kita liwat "lisan."

Aku yakin intelijen telpon kudu dadi bisnis saiki, lan ana sawetara prekara sing bisa nulungi para pemasar liyane kanggo miwiti teknologi pemasaran sing anyar iki.

Miwiti intelijen telpon

Ana sawetara perkara sing kudu digoleki nalika ngevaluasi panyedhiya intelijen telpon. Pisanan yaiku sisipan nomer dinamis. Penyisipan nomer dinamis ngidini sampeyan ngganti nomer telpon perusahaan statis ing aset pemasaran - kayata kaca landas, ebook utawa kaca rega situs web - kanthi nomer unik sing ana gandhengane karo sumber saben telpon. Iki tegese sampeyan bisa ndeleng data granular kayata tembung kunci sing digoleki panelpon, iklan sing diklik, lan kaca situs web sing ditelusuri sadurunge njupuk telpon.

Nggunakake Invoca, wakil sales bisa ndeleng kabeh informasi kasebut nalika telpon lagi muni. Dheweke uga duwe poin data liyane sing terkenal, kayata penghasilan panelpon, riwayat tuku lan demografi, sing menehi gambar wong ing ujung garis liyane. Aku nyaranake nggunakake informasi iki kanggo ngarahake panelpon menyang perwakilan sing cocog kanthi real-time - pelanggan utawa prospek VIP sing ana ing rep sales paling apik, kayata.

Penting nggunakake platform sing integrasi apik karo tumpukan teknologi pemasaran lan penjualan sing ana. Kita nggunakake Invoca Integrasi Facebook kanggo ngerti efektifitas kampanye iklan sosial; iki nggawe kita ngerti panelpon sing entuk pengaruh ing iklan ing Facebook sajrone lelungan. Iki luwih nguntungake saiki amarga kita duwe iklan klik-kanggo-telpon ing Kaca Merek Facebook lan pariwara Facebook.

Integrasi Salesforce ngidini kita ngetik data pelanggan lan nggawe profil timbal kanggo saben panelpon. Wakil wakil kita bisa ndeleng saka asale telpon, sapa sing kasedhiya lan apa wae interaksi sing kepungkur karo perusahaan kita. Iki mbusak akeh mungkasi lan wiwiti aspek telpon awal; wakil penjualan mung bisa ngonfirmasi rincian sing wis ana.

Telpon sing luwih cekak nggawe prospek seneng lan nuduhake manawa kita ngurmati wektu. Iki uga wis mbebasake wektu kanggo perwakilan - tim sales kita udakara udakara 1,500 panggilan saben wulan, lan teknologi iki nyuda durasi telpon kasebut nganti 1.5 nganti 2.5 menit saben. Iki wis dibebasake jam saben wulan repetisi bisa ngasilake usaha luwih akeh.

Sampeyan uga pengin platform sing ngidini sampeyan nganalisa konten obrolan sing ditindakake liwat telpon kanggo pengaruhe kampanye pangembangan mbesuk - utawa ing sawetara kasus, gunakake konten kasebut supaya sampeyan apa ora nuwuhake pelanggan sing wis tuku liwat telpon. Iki bisa ngrungokake konsumen sing luwih pengin perusahaan nyedhiyakake layanan khusus ing saluran.

Nggawe Awakmu Supaya Sukses

Saiki kita bisa ngerti saka endi telpon kita, sapa sing ana ing baris lan konteks telpon kasebut. Kanggo nggawe sistem kaya iki, aku nyaranake njupuk sawetara langkah dhasar kanggo entuk wawasan liyane babagan telpon mlebu:

  • Ningkatake nomer telpon liwat kaca ngarep, kaca rega lan saben saluran pemasaran sing sampeyan duwe - sosial, telusuran, kertas putih, webinar, acara perusahaan, uga podcast. Gampang supaya wong liya nelpon sampeyan.
  • Investasi ing iklan klik-kanggo-telpon ing iklan sosial lan telusuran, dadi wong sing nggoleki utawa browsing ing seluler bisa meksa tombol lan langsung nelpon sampeyan.
  • Gunakake nomer telpon dinamis kanggo saben aset, kanthi cara supaya sampeyan bisa ndeleng saka ngendi telpon. Penting kanggo nambah ROI pemasaran.
  • Miwiti mikir babagan telpon kaya aset digital sampeyan - lan nuntut level visibilitas sing padha karo sing aktif lan apa sing ora.

Kita akeh sinau ing dalan lan nemokake sawetara asumsi sing salah. Wiwitane, kita ngarepake intelijen bakal nambah jumlah panuntun. Iki dudu kedadeyane - nanging luwih ngerti babagan panelpon lan kampanye sing nyebabake prilaku kasebut ternyata luwih penting. Kita wis ngisi kesenjangan penting ing tumpukan teknologi pemasaran, dioptimalake kanggo telpon sing regane dhuwur sing nyebabake konversi luwih akeh, lan nggawe pengalaman paling apik kanggo wong sing milih nelpon kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.