Aja ngetung Strategi Bookmark

dhaptar bookmark wordpress

Situs bookmark wis misuwur luwih saka sepuluh taun kepungkur. digg saiki ngalami sawetara rasa nyeri sing signifikan, nanging isih nggunakake bagean pasar sing gedhe. Kesandung, Reddit lan Éca isih terus tuwuh taun demi taun.

Nalika situs kaya Facebook lan Twitter apik banget kanggo promosi tautan kanthi tepat wektu liwat jaringan sosial pribadi, jumlah kunjungan biasane bakal mundhak nganti maksimal banjur ora ana apa-apa nalika gelombang warta sabanjure teka. Situs sing menehi bookmark Ora bakal mati… dheweke bisa mbangkitake konten lawas utawa nyurung konten sing bener menyang browser pangguna sing relevan uga ngluwihi gelombang sing ditawakake media sosial.

Bookmark sosial isih saya misuwur

situs tetenger

Papat Tips kanggo Strategi Bookmark sing apik

  1. Gunakake saben situs kanthi promosi link sing relevan karo pamirsa lan topik sing pengin digawe panguwasa. Yen sampeyan mung promosi link dhewe, sampeyan bakal katon kaya spammer lan umume ora bakal dianggep.
  2. Promosi akun sampeyan kanthi saben situs bookmark menyang jaringan sosial lan pengunjung situs sampeyan supaya bisa nyambung karo sampeyan ing situs sing pengin dienggo.
  3. Aja ngetung mesin bookmark sing ora populer utawa anyar. Asring, sampeyan bakal nemokake manawa sithik pangguna bisa entuk promosi sampeyan dhewe. Pengadopsi awal biasane duwe pengaruh gedhe, mula yen bisa ditemokake bisa nyebar kanthi cepet babagan usaha sampeyan.

Situs Bookmark Paling Ndhuwur

  • Yahoo! Buzz - luwih saka 16 yuta pengunjung saben wulan.
  • Reddit - luwih saka 15 yuta pengunjung saben wulan.
  • Kesandung - luwih saka 15 yuta pengunjung saben wulan.
  • Éca - luwih saka 5 yuta pengunjung saben wulan.
  • Campuran - luwih saka 2 yuta pengunjung saben wulan.
  • fark - luwih saka 1.8 yuta pengunjung saben wulan.
  • Slashdot - luwih saka 1.7 yuta pengunjung saben wulan.
  • Newsvine - luwih saka 1.3 yuta pangguna saben wulan.
  • Diigo - luwih saka 1.2 yuta pangguna saben wulan.

5 Komentar

  1. 1

    Tip apik. Apa sampeyan duwe kiriman liyane sing nerangake babagan cara kerja situs bookmark iki?

  2. 2

    Hai Kenan! Aku wis nulis babagan Stumbleupon (https://martech.zone/blogging/stumbleupon-blog-traffic/) rada ora kabeh liyane. Saben-saben bisa digunakake kanthi beda… nanging sing umum yaiku ngidini sampeyan ngatur tetenger. Delicious duwe integrasi browser sing apik supaya sampeyan bisa mlebu saka endi wae lan ndeleng bookmark.

    Kanthi ngidini sampeyan menehi tetenger situs, promosi utawa bareng karo kanca, menehi tag nganggo istilah telusuran sing relevan, situs sampeyan bisa ditemokake kanthi luwih gampang dening wong sing duwe minat sing padha. Pikirake masing-masing minangka mesin telusuran 'mikro' kanthi konten paling populer sing ditemokake paling akeh lan akeh lalu lintas sing dituju.

  3. 3

    Mung menehi bookmark postingan iki ing Delicious.
    Aku kepengin weruh kepiye pemasar teknologi perusahaan nggunakake SU, Delicious lan liya-liyane?

    Nanging, yen Twitter & FB ditrapake menyang pangguna cubicle dening IT, bisa uga situs bookmark sosial minangka cara liya kanggo nggayuh wong…

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.