Rilis Buku! Renée Pawlish: Nefilim, Purwaning Dumadi saka Ala

1599161400.01. AA SCTZZZZZZZ
Rong taun setengah aku kerja bareng karo Renée ing perusahaan Pemasaran Database Newsletter ing Denver, Colorado. Kaya karyawan sing duwe talenta, Renée duwe toko kreatif sing nesu. Aku cukup beruntung lan seneng banget maca transkrip buku misteri pembunuhan pertama Renée. Waca sing apik tenan, nyenengake lan ora bisa ditebak!

Renée mung nulis aku lan menehi ngerti yen dheweke nembe ngluncurake bukune sabanjure, Nefilim Genesis of Evil. Mangkene katrangan:

Kekuwatan peteng sing diandharake ing Purwaning Dumadi mbalekake kutha cilik ing Taylor Crossing. Sawise nyekseni kedadeyan ala ing New York City, Rory Callahan metu Kulon kanggo golek wangsulan, lan nemokake sawijining kutha tundhuk karo pasukan gaib. Saiki, ramalan ala bisa uga ditindakake dening para Nefilim.

Kaping pisanan, selamat kanggo Renée! Sabanjure… kanggo kabeh sing seneng maca, priksa manawa entuk salinan! Nganti saiki, ulasan kasebut apik banget ing Amazon lan salinan bakal cepet! Kanggo kula… Aku bakal ngirim salinan menyang Renée kanggo otograpi! Sanajan dheweke penggemar Bronco.

🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.