7 Piwulang sing Ditampa ing Promosi Menulis

promosi panulis1

promosi penulisKita seneng banget Book Jo-Anne Vandermeulen ing Acara radio blog Marketing Tech nanging udakara 20 menit, akses Internet mudhun lan kita kudu mandhegake acara kasebut. Kuciwo banget amarga kita pancen njaluk saran apik saka Jo-Anne.

Jo-Anne minangka ahli promosi penerbitan mandiri. Sawise pensiun dadi guru, dheweke nulis seri buku… lan ing proses kasebut sinau kepiye promosi promosi publikasi. Dheweke saiki wis dedikasi bisnis, dheweke blog, saben podcast, lan bukune sing paling anyar kanggo nulungi para penulis promosi tulisane.

Muga-muga bisa ketemu Jo-Anne sawetara taun kepungkur ... sadurunge nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummy. Ora amarga buku kasebut ora laris kanthi konsisten - mung yen aku ora percaya yen kabeh bisa nindakake nalika promosi buku. Bebarengan karo masukane Jo-Anne, aku wis nggabungake dhaptar pelajaran iki.

  1. Apa sampeyan nerbitake dhewe, ngliwati perusahaan penerbitan cilik, utawa penerbitan tradisional… sampeyan bakal tanggung jawab masarake dhewe lan bukune. Sampeyan bisa nindakake iki, sanajan sampeyan ora duwe gelar pemasaran utawa pengin golek pemasar profesional, nanging butuh wektu lan tenaga - lan ilmu.
  2. Nggawe blog minangka kabutuhan. Tampilake kanthi akurat minangka ahli, pasangkan konten sing migunani sing bisa dijupuk para pamirsa, lan wenehake lan menehi liyane. Dadi interaksi sing asli lan nyata karo pamirsa. Lan mesthine - aja lali nyeluk tumindak ing sidebar menyang buku kanthi tombol tuku sing jelas lan tautan sing fungsine!
  3. Nduwe media sosial minangka faucet sing terkenal kanggo entuk ekspos utama MAJOR (kita ngomongake 1.2 Milyar anggota ing Facebook mung ing taun 2012. Kuwi luwih penting yen sampeyan pengin ngimpi nalika mlebu buku). Target pamirsa, siyap nggawe sampeyan (lan buku) supaya bisa katon ing akeh jaringan, lan luangake wektu kanggo nggawe hubungan sing pungkasane bakal mbukak akeh kesempatan.
  4. Promosi buku saiki diwiwiti nalika sampeyan duwe ide babagan buku! Nggawe antisipasi karo para pamirsa iku penting. Akeh wong (kalebu kita) ngenteni nganti dicithak buku sadurunge dipromosekake. Kita ilang akeh wektu lan momentum kanggo siji iki! Muga-muga kita bakal meksa pre-order lan duwe situs luwih cepet.
  5. Minangka pamicara, sawetara kanca pamicara nambahake penjualan buku lan nyebar luwih akeh buku kanthi njaluk buku tuku acara kanggo para rawuh tinimbang mbayar ragad pidhato. Iki minangka ide sing apik amarga bisa digunakake ing 3 level ... ngubungake sampeyan karo buku, adol luwih akeh buku, lan para pamiarsa sing arep ngobrol lan ngobrol babagan buku kasebut. Menang, menang, menang!
  6. Ulasan penting! Kirim salinan buku menyang panguwasa liyane ing industri sampeyan lan njaluk tanggapan lan ulasan sing jujur ​​ing Amazon lan situs review buku liyane. Panguwasa sing duwe blog bakal asring nulis kiriman blog babagan buku sampeyan lan mbantu sampeyan promosi.
  7. Mromosiaken pamiarsa! Kanggo buku kita, duwe video kabeh cara saka Afrika Kidul nganti foto saka Kepala Blogger eBay, Richard Brewer-Hay, minggu kepungkur! Maca sampeyan pengin duwe hubungan pribadi karo sampeyan minangka panulis - dadi manawa sampeyan njupuk kauntungan lan nggawe hubungan kasebut nalika ana kesempatan!

Priksa manawa njupuk salinan buku anyar Jo-Anne, Tips Promosi Premium kanggo Panulis.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.