Content MarketingBuku PemasaranMarketing Social Media

7 Piwulang sing Ditampa ing Promosi Menulis

Kita padha bungah kanggo Book Jo-Anne Vandermeulen ing podcast kita nanging udakara 20 menit, akses Internet mudhun lan kita kudu mandhegake acara kasebut. Iku kuciwo awit kita padha tenan njaluk saran gedhe saka Jo-Anne.

Jo-Anne punika pakar promosi poto-publishing. Sawise pensiun dadi guru, dheweke wis nulis seri buku… lan ing proses sinau carane nguwasani promosi publikasi dheweke. Dheweke saiki wis darmabakti bisnis, dheweke blog, saben podcast, lan bukune sing paling anyar kanggo nulungi para penulis promosi tulisane.

Aku pengin aku wis ketemu Jo-Anne uga sadurunge nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummy. Ora kaya buku kasebut ora laris - mung aku ora percaya yen aku nindakake kabeh sing bisa daklakoni nalika promosi buku kasebut. Bebarengan karo input Jo-Anne, Aku wis sijine iki dhaftar pawulangan bebarengan.

  1. Apa sampeyan nerbitake dhewe, ngliwati perusahaan penerbitan cilik, utawa penerbitan tradisional… sampeyan bakal tanggung jawab masarake dhewe lan bukune. Sampeyan bisa nindakake iki, sanajan sampeyan ora duwe gelar pemasaran utawa pengin golek pemasar profesional, nanging butuh wektu lan tenaga - lan ilmu.
  2. Nggawe blog minangka kabutuhan. Tampilake kanthi akurat minangka ahli, pasangkan konten sing migunani sing bisa dijupuk para pamirsa, lan wenehake lan menehi liyane. Dadi interaksi sing asli lan nyata karo pamirsa. Lan mesthine - aja lali nyeluk tumindak ing sidebar menyang buku kanthi tombol tuku sing jelas lan tautan sing fungsine!
  3. Nduwe media sosial iku faucet terkenal kanggo gain cahya MAJOR (kita ngomong 1.2 Milyar anggota ing Facebook piyambak ing taun 2012. Sing omelan saka kathah liyane banjur sampeyan bakal tau ngimpi nyambungake sak buku tondo asto). Targetake pamirsa, siyap nggawe dhewe (lan buku sampeyan) katon ing akeh jaringan, lan nglampahi wektu nggawe hubungan sing pungkasane bakal mbukak akeh kesempatan.
  4. Promosi buku sampeyan diwiwiti nalika sampeyan duwe ide kanggo buku kasebut! Nggawe antisipasi karo para pamirsa iku penting. Akeh wong (kalebu kita) ngenteni nganti dicithak buku sadurunge dipromosekake. Kita ilang akeh wektu lan momentum kanggo siji iki! Muga-muga kita bakal meksa pre-order lan duwe situs luwih cepet.
  5. Minangka pamicara, sawetara kanca pamicara nambahake penjualan buku lan nyebar luwih akeh buku kanthi njaluk buku tuku acara kanggo para rawuh tinimbang mbayar ragad pidhato. Iki minangka ide sing apik amarga bisa digunakake ing 3 level ... ngubungake sampeyan karo buku, adol luwih akeh buku, lan para pamiarsa sing arep ngobrol lan ngobrol babagan buku kasebut. Menang, menang, menang!
  6. Ulasan penting! Kirim salinan buku menyang panguwasa liyane ing industri sampeyan lan njaluk tanggapan lan ulasan sing jujur ​​ing Amazon lan situs review buku liyane. Panguwasa sing duwe blog bakal asring nulis kiriman blog babagan buku sampeyan lan mbantu sampeyan promosi.
  7. Mromosiaken pamiarsa! Kanggo buku kita, duwe video kabeh cara saka Afrika Kidul nganti foto saka Kepala Blogger eBay, Richard Brewer-Hay! Pembaca sampeyan pengin duwe hubungan pribadi karo sampeyan minangka penulis - dadi manawa kanggo njupuk kauntungan lan mbangun hubungan kasebut nalika ana kesempatan!

Priksa manawa njupuk salinan buku anyar Jo-Anne, Tips Promosi Premium kanggo Writers.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

salah Komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web